Originele Dungeon Keeper gratis te downloaden op GOG.com

GOG.com is een site waar gamers legaal spellen kunnen downloaden die bovendien allemaal DRM-vrij zijn. Om deze Valentijnsdag te vieren, geeft GOG.com gratis de originele Dungeon Keeper weg aan iedereen met een account op de site. De actie geldt voor nog circa twee dagen, maar door de grote vraag naar de gratis download duurt het mogelijk even voordat iedereen aan de beurt komt.

Dungeon Keeper is een strategische klassieker van Bullfrog Studios, het legendarische ontwikkelbedrijf van Peter Molyneux. De game stamt alweer uit 1997, maar is vandaag de dag nog steeds vermakelijk en speelbaar.

Recentelijk gaf Molyneux af op de herziene, mobiele versie van de game, die zijn klassieke game absoluut geen eer aan doet. Door de vele vereiste micro-transacties is de remake van EA volgens een groot aantal spelers onspeelbaar geworden. Op de Google Play-pagina van de app raden vele recensies de mogelijke koper aan om het origineel te downloaden in plaats van de nieuwe mobiele versie. Vandaag is de dag dat je gratis je slag kan slaan…

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    gelijk gedownload

  2.   
    nivlem's avatar

    moet helaas wachten, ben benieuwd hoe het is