Assassin’s Creed 4 DLC Freedom Cry wordt standalone

De Freedom Cry DLC voor Assassin’s Creed 4 verschijnt binnenkort als standalone game voor de pc, PlayStation 3 en PlayStation 4. Voor 9,99 dollar kan je deze uitbreiding dus ook spelen zonder dat je Assassin’s Creed 4: Black Flag in huis hoeft te hebben. De versie voor de PS3 en PS4 verschijnt 19 februari, de pc-versie op 25 februari.

De uitbreiding Freedom Cry speelt zich 15 jaar na de gebeurtenissen uit Black Flag af. In de hoofdrol is Adewale, de ‘first mate’ van Edward Kenway. Adewale is een ontsnapte slaaf en in Freedom Cry spoelt hij na een schipbreuk aan in Saint-Domingue. Daar moet hij een nieuw schip en een crew verzamelen om richting de Caraïben te varen en zijn oude makkers te bevrijden uit handen van slavendrijvers.

  1.   
    Hillianii's avatar

    Oke Ubisoft… ?

  2.   
    Moodey's avatar

    Ja. Maak een standalone. Gebruik dezelfde game met een ander personage.

    zit gewoon geen logic achter. Maarja, als je de game goedkoop wilt uit proberen is dit je kans.

  3.   
    Daan's avatar

    Mocht je Black Flag al op je PlayStation 3 hebben gespeeld, dan is dit wel een ideale oplossing. Zo kan je relatief goedkoop een “game” kopen voor op je PS4 en heb je toch een beetje de Assassin’s Creed Next-Gen ervaring.

  4.   
    Ralph P Scene's avatar

    aanrader dus

  5.   
    Johnny1995's avatar

    leuk bedacht van ubi

  6.   
    Musicman88's avatar

    Ik ben er wel benieuwd naar. Als dit net zo vet wordt als AC4BF dan ga ik m zeker in huis halen!

  7.   
    Stubborn's avatar

    ”Musicman88″ schreef, "Ik ben er wel benieuwd naar. Als dit net zo vet wordt als AC4BF dan ga ik m zeker in huis halen!"

    Hij is al uit als DLC, dus je hoeft niet te wachten.

  8.   
    Daan's avatar

    Hij is zelfs wat goedkoper als je hem gewoon als DLC download. Dus mocht je Black Flag al hebben op de gewenste platform zou ik hem als DLC kopen.