Titanfall bevat 3 soorten Titans bij de launch

Ontwikkelaar Respawn Entertainment legt momenteel de laatste hand aan haar eerste game, Titanfall. De verwachtingen zijn bijzonder hooggespannen, maar gek genoeg zijn er ook nog bijzonder veel vraagtekens. Community manager Abbie Heppe gaf via Twitter wat antwoorden op vragen van fans, waarbij ze duidelijk maakte dat Titanfall bij de launch over 3 soorten Titans zal beschikken.

De drie verschillende Titans die tot dusver aan het licht zijn gekomen, kennen we als Atlas, Ogre en Stryder. Elke Titan heeft zo zijn specifieke vaardigheden, krachten en zwaktes. Het ligt in de lijn der verwachting dat toekomstige DLC onder andere nieuwe Titans zal gaan toevoegen.

Naar verwachting gaat over 10 dagen een bèta van Titanfall van start, al is het nog onzeker wie daar allemaal aan deel kan nemen. Volgens Respawns mede-oprichter Vince Zampella zal de bèta in elk geval niet zoveel beperkingen kennen als de recente alfatest. Zo zouden gebruikers volledig vrij zijn om beelden van de bèta te uploaden naar YouTube. Ook liet hij onlangs weten dat een pre-order geen voorwaarde is om toegang tot de bèta te krijgen. Hoe je dat wel voor elkaar kunt krijgen, is vooralsnog een groot geheim…

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Sinds november/december begon ik interesse te krijgen in deze game.

    Naast het goede nieuws dat Respawn Entertainment eventueel mod tools overweegt na de release, is er dit keer ook wat minder leuk nieuws.

    Titanfall bevat 3 soorten Titans bij de launch wat ik niet echt bepaald positief vindt. Ik hoef geen 50 verschillende Titans maar meer als 3 had ik wel verwacht. Customization van een Titan speelt uiteraard ook een grote rol, is het alleen wapens of is het ook armors of bijv. cosmetic.

    Ik mag toch hopen dat nieuwere Titans geen betaalde DLC’s worden van over de €5! 🙄

  2.   
    ChielB's avatar

    Ik vrees dat het wel betaalde DLC gaat worden, maar dan wellicht meer dan alleen een nieuwe Titan. Bijvoorbeeld wat nieuwe mappen en een nieuwe Titan.

    Maar het gaat toch om de leuke hectische multiplayer potjes volgens mij, bij CoD/BF4 is er ook niet echt veel sprake van veel variatie. In dat licht is Evolve ook wellicht een titel om in de gaten te houden. 🙂