Nintendo zet stap naar xtc?

Dat Nintendo-gamers op hun tijd van een feestje houden, dat weten we allemaal (Mario Party). Dat ze soms echter iets extremer feesten, is iets wat we niet wisten! Bij onze zuiderburen zijn namelijk –zo blijkt – wel hele aparte xtc-pillen aangetroffen met daarop érg verrassende namen. Het gaat om kleurrijke tabletten die bedrukt zijn met namen van merken als ‘Nintendo’, “Superman”,”Li-Ion”, “Mitsubishi” en “Vlinder”.

Volgens de Belgische waarschuwingsdienst voor drugs zijn de nieuwe pillen zo krachtig dat ze gemakkelijk iemand het leven kunnen kosten. Waarschijnlijk worden ze massaal vanuit China geïmporteerd. De bijzondere tabletten zijn ontdekt in en rond Brussel dankzij Modus Vivendi. Door dat project kunnen drugsgebruikers anoniem de kwaliteit van hun stuff laten testen. Met als gevolg een test die mogelijk vele levens zal redden.

Hoewel Nintendo en de andere misbruikte bedrijven vast heil zien in verbreden van hun merk, gokken we dat ze allesbehalve tevreden zijn met deze onheilspellende ‘snoepjes’. Ook al zou het natuurlijk wellicht wel helpen om de financiële tegenvallers te compenseren. Het is vooralsnog onduidelijk wat er met of tegen de xtc-pillen gedaan wordt. Bekijk een foto van de Nintendo-drugs hieronder.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Zijn leuke dingen iig 😉

  2.   
    Nuffsaid's avatar

    Goede, maar zeker niet dodelijk goede haha

  3.   
    noah81's avatar

    Mitsubishi bestaat al lang hoor 🙂

  4.   
    Sa.'s avatar

    Haha, de rare dingen die je tegenkomt in deze wereld…

  5.   
    Hitman047's avatar

    Iwata: ‘I misread the market’.

    (Bonus: GIFje van een doorsnee Nintendo- eh… gebruiker?)

  6.   
    Ralph P Scene's avatar

    vreemde chizzel!

  7.   
    Noice!'s avatar

    Eerst loopt iedereen te janken dat de groep tussen de 16 en 25 niet aangesproken wordt, zetten ze een charme offensief in…. Ist weer niet goed!? Wat willen we nou mensen? Overigens, als je wil trippen en écht verslaafd wil raken met Nintendo: The Wonderful 101!

  8.   
    Noice!'s avatar

    ”watti81″ schreef, "Mitsubishi bestaat al lang hoor :)"

    Lol, vraag me af hoeveel mensen dat ook meteen dachten maar niet durfden te zeggen. Ik had alleen wel gehoord dat die een andere vorm hadden, van vrienden…slechte vrienden… Kennissen eerder 😉

  9.   
    noah81's avatar

    Marinu$ schreef, "

    ”watti81″ schreef, "Mitsubishi bestaat al lang hoor :)"

    Lol, vraag me af hoeveel mensen dat ook meteen dachten maar niet durfden te zeggen. Ik had alleen wel gehoord dat die een andere vorm hadden, van vrienden…slechte vrienden… Kennissen eerder ;)"

    Klopt die waren als ik me goed herinner driehoekjes, en anders rond.
    En ze smaakten goed 8)

  10.   
    Aprotodon's avatar

    Haha Iwata aan de drugs 😉

  11.   
    Flapjack's avatar

    lees voor gebruik altijd de bijsluiter:
    mogelijke effecten: spontane groei,
    huid kan allerlei snel wisselende kleuren krijgen,
    mogelijkheid om vuurballen af te vuren,

    en oja spontane snorgroei is ook een bijeffect,
    niet combineren met paddo’s!