Downloadable content voor Resogun is in de maak

Het was voor velen de verrassing van de launch line-up van de PlayStation 4: Resogun. Het spel was direct bij de release gratis speelbaar voor PlayStation Plus-abonnees waardoor veel gamers heel wat uurtjes in de game hebben gestoken en ook wij konden de game zeker waarderen.

Heb jij je ook zo met de game vermaakt, maar ben je er nu een beetje op uitgekeken? Dan hebben we nu goed nieuws voor jullie! Via Facebook heeft ontwikkelaar Housemarque namelijk bekendgemaakt dat men momenteel bezig is met downloadable content voor de shoot ‘em up. De ontwikkelaar deelde dit mee na de vraag of men van plan was om Resogun ook naar de PlayStation Vita te brengen. Hier werd ontkennend op geantwoord, maar naast DLC voor Resogun staat er wel een andere PlayStation 4-game, vermoedelijk Dead Nation 2, in de planning:

[A]t the moment we are working on Resogun DLC and another PS4 project.

  1.   
    Goldcobra's avatar

    ’t Is een leuk spel als je bijv. een paar minuutjes moet wachten op een vriend die online komt, maar ik zou dit niet een uur achter elkaar kunnen doen, laat staan DLC ervoor kopen

  2.   
    Andrevantoever's avatar

    Ik kan het laatste level van ervaren niet uitspelen haha, maar verder wel heel leuk verslavend spel 🙂

  3.   
    JV0472's avatar

    Andrevantoever schreef, "Ik kan het laatste level van ervaren niet uitspelen haha, maar verder wel heel leuk verslavend spel 🙂 "

    Dat level op ervaren is idd niet makkelijk; is een leuke game maar DLC hoeft voor mij ook niet, ben er alang klaar mee