Nieuwe games maken huidige Humble Indie Bundle nog mooier

Vorige week verscheen de Humble Indie Bundle, een pakket dat barstensvol indie-toppers zit. De bundel bevat standaard To the Moon, Joe Danger 2: The Movie, Papo & Yo en Runner2. Wanneer je meer dan het gemiddelde betaalde, kreeg je bovendien Surgeon Simulator 2013 en Reus. Laatstgenoemde game is ontwikkeld door de Nederlandse studio Abbey Games en ging er tijdens de afgelopen Dutch Game Awards met de hoofdprijs vandoor.

Nu zijn er nog drie toptitels aan de Humble Indie Bundle toegevoegd. Betaal je meer dan het gemiddelde (momenteel is dat 5,38 dollar), dan ontvang je naast alle bovenstaande titels Toki Tori 2+ (ook van Nederlandse makelij), Strike Suit Zero en HOARD. Daarnaast wordt elke game geleverd met een soundtrack! Heb je de bundel reeds aangeschaft, dan kun je de drie nieuwe spellen downloaden door in te loggen op je account.

Al deze titels zouden los ruim 135 dollar kosten. Bovendien steun je met jouw aanschaf het goede doel. Kortom: er is nu echt geen reden meer om de Humble Indie Bundle niet aan te schaffen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren