Release Plants vs. Zombies: Garden Warfare een weekje opgeschoven

De aankondiging van Plants vs. Zombies: Garden Warfare op de E3 van vorig jaar was voor velen een grote verrassing en de game kon zeker op de nodige belangstelling rekenen. Mocht je al vol verwachting uitkijken naar deze hilarische third person-shooter, dan moeten we je enigszins teleurstellen, want de release van Garden Warfare op de Xbox 360 en Xbox One is uitgesteld.

Erg lang hoef je echter niet te treuren, want het uitstel van Plants vs. Zombies: Garden Warfare is maar een schamel weekje. In plaats van 20 februari zal je nu dus vanaf 27 februari als peashooter die vervelende zombies (of natuurlijk vice versa) kunnen bestrijden in deze tijdelijke exclusive.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare zal immers ook voor de pc verschijnen, een releasedatum van deze versie is echter nog niet bekend. Het is ook nog mogelijk dat er ooit een PlayStation 4-versie van Garden Warfare verschijnt, deze versie dook namelijk op bij het Braziliaanse rating-bureau.

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    had me verheugd op deze game moet ik weer wachten

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Waarom is dit nou weer een third person shooter? Ik heb liever gewoon een nieuwe 2d tower defence game en dan ook nog wel op PC. Maar ja Plants vs Zombies 2 (met die piraten en egyptenaren en zo) is er nooit gekomen op de PC. Wel een slechte Facebook versie maar ja dat is dan ook het enige 😥