Assassin’s Creed: Liberation HD screenshots tonen verschil met Vita-versie

Assassin’s Creed: Liberation HD staat in de startblokken en Ubisoft geeft vandaag een drietal screenshots vrij die moeten aantonen waarom we deze heruitgave niet mogen missen.

Op de screenshots wordt het verschil tussen de HD-versie en de oorspronkelijke versie van de PlayStation Vita onder de loep genomen. De screenshots zijn uiteraard hieronder te bekijken.

Assassin’s Creed: Liberation HD verschijnt op 15 januari voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de pc en moet 19,99 euro gaan kosten. Xbox 360-bezitters die Assassin’s Creed 4: Black Flag inclusief Season Pass aanschaffen, kunnen rekenen op 25 procent korting op deze Assassin’s Creed: Liberation HD. PC- en PlayStation 3-bezitters die Assassin’s Creed 4: Black Flag via Uplay reserveren kunnen ook rekenen op 25 procent korting op deze HD-remake.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    fdennis's avatar

    Echt super vind het er niet uit zien moet ik zeggen. Ondanks dat het nu hd is.

  2.   
    blackname's avatar

    Ik ben begonnen aan de serie ( momenteel met brotherhood bezig) waar moet ik deze game plaatsen in mn volgorde, ac, ac2, ac brotherhood, ac liberation, ac3, ac black flag

  3.   
    Petor's avatar

    blackname schreef, "Ik ben begonnen aan de serie ( momenteel met brotherhood bezig) waar moet ik deze game plaatsen in mn volgorde, ac, ac2, ac brotherhood, ac liberation, ac3, ac black flag"

    Oorspronkelijk heette de game ACIII: Liberation, omdat het ten tijden van ACIII afspeelt. Sterker nog, Connor zit er heel even in ๐Ÿ™‚

  4.   
    OllieDenZotn's avatar

    Graphics zijn niet optimaal , maar deze speel ik toch sowieso voor het verhaal.

  5.   
    Musicman88's avatar

    Ik ga ACIII ook nog maar eens proberen, AC4 is zeker de moeite waard, maar je raakt wel nieuwsgierig naar wat er allemaal aan vooraf is gegaan.
    Zijn de daar eerste twee AC’s ook de moeite waard, of brengt dat geen verheldering in het hele verhaal achter Abstergon en de Animus?

  6.   
    ShadyXL's avatar

    ”Musicman88″ schreef, "Ik ga ACIII ook nog maar eens proberen, AC4 is zeker de moeite waard, maar je raakt wel nieuwsgierig naar wat er allemaal aan vooraf is gegaan.
    Zijn de daar eerste twee AC’s ook de moeite waard, of brengt dat geen verheldering in het hele verhaal achter Abstergon en de Animus?"

    Als ik jou was zou ik gewoon bij Assassin’s Creed (1) beginnen. Anders is het verhaal helemaal door elkaar heen ๐Ÿ˜› Toevallig is AC 4 wat apart vergeleken met de eerste 5 delen (Liberation niet meegeteld), dus dat je die eerst hebt gespeeld is niet heel erg. Dus voordat je begint met AC 3 kun je het beste bij deel 1 beginnen. Dan snap je het wat verhaal wat beter.

    Zit toch wel wat grafische verbetering in. Het had natuurlijk wat beter mogen worden, maar ik zal niet klagen.

  7.   
    Danielle.k's avatar

    Ik heb hem vooruit besteld op de PSN store voor 14,99 en heb geen PS3 versie van Black Flag besteld via Uplay.
    Heb wel Black Flag op de PS4, op de PSN store staat hij nog steeds voor 14,99 of staat er bij anderen 19,99 dat het misschien te maken heeft met PS Plus of dat ik de Buccaneer versie op de PS4 heb?.

  8.   
    lonestar's avatar

    vind de graphics ook niet denderend verbeterd, ze mogen van mij eerder wat aan de voice acting van aveline doen. die was echt mega slecht en hinderend

  9.   
    Sa.'s avatar

    De graphics vind ik prima zo, ik verwachtte sowieso geen AC2 graphics, eerder AC 1.5 zegmaar. En dat is het zeker geworden. Ik overweeg om deze te gaan halen voor het verhaal. ๐Ÿ™‚

  10.   
    Hbjr's avatar

    hopelijk is de besturing minder ruk.