Early Access-versie DayZ loopt als een trein

Zombies blijven immer populair, dat moge duidelijk zijn naar aanleiding van de uitmuntende verkoopresultaten die DayZ standalone heeft weten te behalen. De game ging in de eerste 24 uur al 172.500 maal over de virtuele toonbank bij Steam Early Access. Dit laat Bohemia’s CEO Marek Spanel vandaag op zijn blog weten.

DayZ is dan misschien iets later verschenen dan Dean Hall had gewild (een jaartje meer of minder…), de respons bleek er in ieder geval niet minder om. In de eerste twaalf uur wisten 88.000 gamers hun weg naar het Russische landschap te vinden. Hall laat via Twitter weten dat er zo snel mogelijk servers worden bijgeplaatst om de enorme toeloop op te vangen.

De alpha-versie van DayZ is verkrijgbaar via Steam Early Access en kost 23,99 euro, hierbij moet in acht worden genomen dat er nog veel fouten in de game zitten die door het testpubliek moeten worden opgespoord. Wie van jullie gaat DayZ testen?

  1.   
    triggermike's avatar

    ik na mijn examens, begin febr dus

  2.   
    NoFearz's avatar

    Hoe lang zal het gaan duren voordat het spel geen testversie meer is.

  3.   
    triggermike's avatar

    NoFearz schreef, "Hoe lang zal het gaan duren voordat het spel geen testversie meer is."

    meer dan een jaar zeiden ze. een vriend van me verteld dat je nog niet heel veel kan doen, minder dan op de mod. en je valt veel door de map enzo.

  4.   
    Koen's avatar

    Je kunt minder doen omdat de game teruggaat naar de core van DayZ. Dat houdt in dat wapens zeldzaam zijn en je niet snel een voertuig zult vinden (deze zitten volgens mij nog niet eens in de game). Dat maakt de game niet per se minder leuk.

  5.   
    scarface123's avatar

    koop hem begin volgentjaar wel wanneer de meeste bugs eruit zijn

  6.   
    Ralph P Scene's avatar

    ga later kopen als eer meer dingen toe gevoegd zijn. en als ie goedkooper en er veel bugs uit zijn.

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    game’s hunter schreef, "ga later kopen als eer meer dingen toe gevoegd zijn. en als ie goedkooper en er veel bugs uit zijn."

    Keep in mind dat DayZ na een aantal patches (wanneer meer content is toegevoegd) duurder in aanschaf wordt. Of je moet wachten op een Steam discount! ๐Ÿ™‚

  8.   
    Denniscan's avatar

    DeAdSeYe schreef, "

    ”game’s hunter” schreef, "ga later kopen als eer meer dingen toe gevoegd zijn. en als ie goedkooper en er veel bugs uit zijn."

    Keep in mind dat DayZ na een aantal patches (wanneer meer content is toegevoegd) duurder in aanschaf wordt. Of je moet wachten op een Steam discount! ๐Ÿ™‚ "

    Hoe weet je dat eigenlijk duurder word?
    Kan toch ook zelfde prijs blijven of goed koper worden niet?

  9.   
    Goldcobra's avatar

    Denniscan schreef, "

    ”DeAdSeYe” schreef, "[quote=”game’s hunter”].."

    Keep in mind dat DayZ na een aantal patches (wanneer meer content is toegevoegd) duurder in aanschaf wordt. Of je moet wachten op een Steam discount! ๐Ÿ™‚ "

    Hoe weet je dat eigenlijk duurder word?
    Kan toch ook zelfde prijs blijven of goed koper worden niet?[/quote]
    Over het algemeen is de Alpha altijd goedkoper dan de Beta en de volledige game

  10.   
    LegendJordy's avatar

    Ik vind het leuk! alleen soms erg jammer is dat je goede gear hebt en de de volgende dag je weer wilt spelen je opnieuw moet beginnen. verder is het geen straf om opnieuw te beginnen hoor. Alleen is het een behoorlijk lastige game. Ik zat bij de eerste 12uur !

  11.   
    Tha Destiny's avatar

    Ik vermoed dat ie wel in de wintersale langskomt. Dan schaf ik hem aan.

  12.   
    Disnoxxio's avatar

    Alpha versie in de Wintersale, zal er niet vanuit gaan als ik jouw was ;).