Cliff Bleszinski spreekt vol lof over Super Mario 3D World

Voormalig gamedesigner bij Epic Games Cliff Blenzinski heeft zijn waardering voor het nieuwste Mario-avontuur gedeeld op Twitter. Volgens hem is Super Mario 3d World dé game die de Wii U de komende winter moet gaan verkopen:

Finished Super Mario 3D World. Loved every minute of it. So tightly designed. System selling title for the Wii U.
Na deze tweet was hij nog niet klaar met de game. Hij liet daarnaast namelijk ook enthousiast weten dat de game veel verrassingselementen biedt. Zo wordt het uitproberen van verschillende dingen erg goed beloond volgens Blenzinski:
The amount of “Hey I’ll go look over here or try something different” moments that are rewarded in Super Mario 3D World are staggering.
Denk jij dat de man die eerder aan de Unreal- en Gear of War-games werkte gelijk heeft? Wordt Super Mario 3D World dé titel die het apparaat gaat verkopen? Laat het hieronder in de reacties weten.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Wow Cliff Bleszinski spreekt positief over een game, dat is nieuw. 😆

    Dan moet de game wel zo goed zijn als zélfs hij de game zo hoog prijst.

  2.   
    Noice!'s avatar

    Die game is ook echt goed. Ik zou ook iedereen, of je nu Xbot of Sony Pony bent, aanraden om zeker óók een Wii U te halen. Nintendo brengt gewoon games die je nergens anders vindt en die je leven als gamer gewoon ongelofelijk mooi maken. Ik heb dit jaar met de Wii U veel meer gespeeld dan met de ps3 en 360 bij elkaar. Vooral sinds de zomer worden we verwend: Pikmin, Zelda, Sonic en m’n persoonlijke favo The Wonderful 101. En nu dan weer Mario 3D. En Nintendo games ontberen misschien vaak goede online mogelijkheden, maar de replayability van die games is ongehoord. Een game als Mario begint pas als je hem hebt uitgespeeld bij wijze van spreken.
    Met Super Smash Bros, Donkey Kong, Mario Kart en meer onderweg, denk ik dat ik maar eens rustig wacht tot de PS4 of One écht een meerwaarde gaat bieden voor me.