Mew mogelijk in Pokémon X & Y

Er zijn geruchten opgedoken dat de bekende psychic Pokémon Mew ergens verstopt zit in Pokémon X & Y. Twitter-gebruiker Smea heeft namelijk een aantal foto’s geüpload van een level 4-versie van het roze wezentje.

Nintendo en GameFreak hebben nog niet bevestigd of Mew daadwerkelijk in de games zit. Het gerucht zou kunnen kloppen, aangezien ditzelfde individu ook al verantwoordelijk was voor het ontdekken van de nieuwe Pokémon Volcanion, Diancie en Hoopa. Geloof jij dat de onderstaande afbeelding echt is? Laat het hieronder in de reacties weten.

 1.   
  Leukste's avatar

  Smea / Smealum staat bekent als een Elite Hacker en heeft naar alle waarschijnlijkheid legendarische event pokémon gevonden. De bedoeling was dat deze pokémon pas in het komende jaar/ de komende jaren werden getoond en vrijgegeven. Het gaat hierbij dus om pokémon die door middel van een evenement vrijgespeeld kunnen worden in de toekomst. En tevens zijn ze tot op heden ook nog niet officieel geconfirmed.

 2.   
  crazyshine4722's avatar

  Omg omg eindelijk Mew! Was Mewtwo in elke deel al een beetje zat aan het worden..

 3.   
  fdennis's avatar

  Zal me niks verbazen dat dit gewoon nep is. Vroeger had je Action Replay waarin je echt alle pokes kon krijgen. Dus misschien is er nu wel iets nieuws bedacht voor de 3ds. Zal het wel leuk vinden als het waar is. Mew is wel een vette poke die elke tm kan leren.

 4.   
  Tadao's avatar

  Het zal wss wel weer een Event zijn dat je moet unlocken, net als hoe je bij spellen als Heart Gold een Mew gegeven kon krijgen in sommige landen, ik betwijfel dat je hem zonder event of hack/action replay kan krijgen. Behalve dat, Mew is zoiezo in elk spel wel ‘mogelijk’ te verkrijgen via trade

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  fdennis schreef, "Zal me niks verbazen dat dit gewoon nep is. Vroeger had je Action Replay waarin je echt alle pokes kon krijgen. Dus misschien is er nu wel iets nieuws bedacht voor de 3ds. Zal het wel leuk vinden als het waar is. Mew is wel een vette poke die elke tm kan leren. "

  Mij zal het ook leuk lijken als er idd iets anders komt als een action replay aangezien dit niet meer werkt, ik zie er helemaal geen uitdaging meer in nu en veel eerder klaar met het spel.
  Ik speelde vroeger altijd en wou ze allemaal hebben deed ik bijv code voor oddish en dan ving ik er 2 en trainde ze tot gloom, dan steentje kopen of die had je ook met een code en dan alle 2 de evoluties erbij en weer verder nu vind ik er niks aan omdat het toch haast onmogelijk is.

  Ik ben er ook al klaar mee ben bij friend safari effe gekken legendarische gevangen die 2 aangezien moltres een eeuwigheid duurt voor die na een grot gaat, ik ga nu misschien nog even die mega stenen vinden en die pokemons vangen maar verder ligt het spel al weer in de kast.

 6.   
  RNSgamez's avatar

  Ik vind pokemon x en y helemaal geweldig..en ik hoop zeker dat mew te verkrijgen is/zal worden! i mean you do have to catch/trade m ALL! MUHAHA