Awesomenauts: Assemble wordt PlayStation 4 launch game

Awesomenauts, een multiplayer online battle arena (MOBA) van de Nederlandse ontwikkelaar Ronimo Games, is al verschenen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de pc. Zoals eerder dit jaar werd aangekondigd is ook een PlayStation 4-versie in aantocht en nu is duidelijk geworden dat dit een launch game wordt die door het leven zal gaan als Awesomenauts: Assemble. De game heeft een adviesprijs van 9,99 dollar.

De PlayStation 4-versie van Awesomenauts zal qua content vergelijkbaar zijn met de pc-versie. Dit betekent dat er extra skins, een nieuwe map en meer dan twee keer zoveel personages in zitten ten opzichte van bij de release in mei 2012. Ook de via Kickstarter gefinancierde uitbreiding Starstorm zal zijn weg gaan vinden richting Awesomenauts: Assemble.

De speciale spectating en replay modi van Awesomenauts zitten niet in de PlayStation 4-versie, aangezien de console deze functionaliteiten zelf al kan verzorgen.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    Op dit moment toch wel het meest gespeelde nederlandse game denk ik?? (naast killzone) Zeer goed bezig zijn ze daar.

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Fawaka-W schreef, "Op dit moment toch wel het meest gespeelde nederlandse game denk ik?? (naast killzone) Zeer goed bezig zijn ze daar."

    Zou best kunnen meest gespeeld maar ik heb er nog nooit van gehoord.

  3.   
    quinten139's avatar

    Ik speel awesomenauts best wel intensief op PC en PS3. Zit niet te wachten op die “next-gen” Consoles zeker niet op de prijzen 😕