Injustice: Gods Among Us doet mee met digitale PS3-PS4 upgrade

De vechtgame Injustice: Gods Among Us doet ook mee met Sony’s programma om PlayStation 3-games tegen een scherpe prijs te upgraden naar een digitale PlayStation 4-versie. Games als Assassin’s Creed 4: Black Flag, Call of Duty: Ghosts, Battlefield 4 en NBA 2K14 gingen Injustice: Gods Among Us al voor.

Als je een van die games gekocht hebt, op een disc of digitaal, dan kan je gedurende een bepaalde periode een digitale versie van die game voor de PlayStation 4 aanschaffen via de PlayStation Store. Je betaalt in dit geval een stuk minder dan de volle winkelprijs om je spel te ‘upgraden’. Spelers kunnen zodra ze de PlayStation 3-versie in huis hebben al de redeem code invoeren die bij de game geleverd wordt. Als je dan later een PlayStation 4 hebt aangeschaft, kan je de nieuwe versie downloaden.

Gamers die een digitale PS3-versie van de game hebben kunnen sowieso via de PlayStation Store de PS4-versie tegen een speciale, gereduceerde prijs downloaden. Het systeem herkent accounts die al over een PlayStation 3-versie beschikken.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ok ik heb de game gekocht op release date en natuurlijk waren er nog helemaal gen redeem codes
    is het dan nog steeds mogelijk voor die mensen die de ps3 versie wil eerder hadden dan dat je er nu een koopt met een code ?

    Ik zelf heb een Playstation 3 versie op disk en mijn psn naam Gamer4Ever_NL & Wilco30.
    (als het om trofeeën gaat)
    Maar ik wil zo ie zo een nieuwe naam aanmaken op mijn Playstation 4 is het dan ook nog steeds mogelijk dat ik hem kan krijgen met korting, laat staan alle dlc die ik heb gekocht ? 🙂

  2.   
    fdennis's avatar

    Ik heb alleen Battlefield 4 voor de ps3 gekocht om de reden dat die geupgraded kan worden. Ac4 word mijn speciale launch game voor de Ps4. Die wil ik pas spelen op de next gen.