Nieuwe patch voor Reus voegt zeven game-modi toe

Het Nederlandse Abbey Games verraste eerder dit jaar vriend en vijand met Reus, een kleurrijke god-game waarin je een groot aantal reuzen onder je hoede neemt. Sinds de release heeft Abbey Games ondervonden dat de game op veel verschillende wijzen gespeeld wordt en daarom besloot de ontwikkelaar maar liefst zeven nieuwe modi toe te voegen.

Deze zeven modi staan je toe om Reus te spelen zoals jij dat wilt. Ook zijn er nieuwe opties toegevoegd. Zo kun je voortaan zelf kiezen hoe groot je planeet is en of je de game snel, of juist op een ontspannen tempo wilt spelen. De echte die-hards kunnen aan de slag met de Titan-modus, waarin het onmogelijk is om terug te keren naar het laatste checkpoint. Meer informatie over de update vind je op de officiële website van Reus!

Om de komst van de update te vieren, gaf Abbey Games onderstaande video vrij. Deze toont ons hoe Reus eruit zou hebben gezien wanneer de game 25 jaar geleden zou zijn verschenen. We moeten toegeven: zelfs dan ziet Reus er nog ontzettend tof uit!

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik hoor toch veel positieve reacties over dit spel en natuurlijk geweldig dat ze nog altijd gratis updates uitbrengen.