Wii U-verkopen stijgen met 685% door The Wind Waker HD

The Legend of Zelda is altijd goed voor de verkopen van Nintendo-consoles en The Wind Waker HD zorgt dan ook voor een kleine storm voor de Wii U. De nieuwste console van het Japanse bedrijf had afgelopen week een verkoopstijging van maar liefst 685 procent in het Verenigd Koninkrijk.

Nintendo heeft altijd geloofd dat software de hardware verkoopt en James Honeywell, hoofd consumer marketing van Nintendo UK, is dan ook blij dat dit geloof de werkelijkheid laat zien met The Wind Waker HD.

We have long believed that software sells hardware and it’s great to see that reaffirmed this week with an uplift of Wii U hardware sales to coincide with the launch of The Legend of Zelda: The Wind Waker HD.

 1.   
  ShadyXL's avatar

  Dat is ook de reden waarom ik een Wii U ga halen. Speciaal voor TLoZ. Nou hoop ik wel dat TWW HD niet de enige op de Wii U wordt.

 2.   
  sthij's avatar

  En nu blijven doorgaan met die games en de wii u is misschien gered

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  685 procent, geen slechte prestatie. Dit bewijst misschien dat de Wii U gebrekkige leuke games heeft….

 4.   
  Daan's avatar

  685% van niets blijft niets. 😛

 5.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Ik ben van plan een Wii U te halen, zeker nu er een prijsverlaging is. Maar eerst komt de Playstation 4 in mijn collectie en wellicht haal ik in het voorjaar wel een Wii U met 10 top games erbij.