Enslaved: Odyssey to the West – Premium Edition gespot

Ninja Theory en Namco Bandai zijn mogelijk van plan om hun actie-avontuur uit 2010, Enslaved: Odyssey to the West, opnieuw uit te brengen. De game is namelijk nieuw opgedoken in een overzicht van de Australische leeftijdskeuring. De game staat in het overzicht vermeld als Enslaved: Odyssey to the West – Premium Edition.

Na de release van Enslaved werd al wel eens gesproken over een vervolg, maar daar zou Ninja Theory niet mee bezig zijn. Wel verscheen enkele maanden na de game nog een uitbreiding, Pigsy’s Perfect 10. De kans lijkt groot dat een mogelijke Premium Edition naast de game ook deze uitbreiding bevat.

Een andere mogelijkheid is dat de game alsnog geport wordt naar de pc. Oorspronkelijk verscheen Enslaved alleen voor de PlayStation 3 en Xbox 360, maar geruchten over een pc-versie waren er al wel. Ninja Theory’s vorige consolegame, DmC: Devil May Cry, verscheen ook wat later voor de pc, nadat eerder een versie voor de PS3 en Xbox 360 was uitgebracht.

Namco Bandai heeft nog niet op de geruchten gereageerd. Maar waar rook is… Anno 2010 waren wij in elk geval best positief over Enslaved, zoals je kon lezen in de enthousiaste review van Richard.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik vond het een erg leuk spel zeker mee vermaakt toen ik me 360 nog had.

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Enslaved was een erg vette game, jammer dat de game niet zo populair is geworden want het was erg vet gewoon! ūüôā