Civilization V op Steam 75 procent goedkoper

Het is nog steeds het weekend van 2K Games op Steam en vandaag staat de Civilization-serie in de schijnwerpers. Sid Meier’s Civilization V is in de aanbieding en gaat met 75 procent korting in de verkoop; de game kost nu dan ook maar 7,49 euro.

Daarnaast kun je de Civilization V Gold Edition kopen, die zeer veel DLC en packs bevat, waaronder Gods and Kings, Cradle of Civilization: Mediterranean, Explorer’s Map Pack en Civilization and Scenario Pack: Denmark – The Vikings. Deze Gold Edition kost 9,99 euro, waarmee je 14,35 euro bespaart op de DLC.

Tot slot is alle DLC los te koop voor 75 procent korting, al gaat Brave New World voor 33 procent minder over de digitale toonbank en kost daarmee 20,09 euro.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Zéér nette prijzen! Civ 5 is het echt waard als je van turned based RTS houd. Ik heb ook geen spijt dat ik voor alle DLC heb betaald, moet alleen de laatste uitbereiding nog.

  2.   
    fabiankok's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Zéér nette prijzen! Civ 5 is het echt waard als je van turned based RTS houd. Ik heb ook geen spijt dat ik voor alle DLC heb betaald, moet alleen de laatste uitbereiding nog. "

    Ik vond civ5 nogal tegenvallen (vergeleken met de vorige).. tot de laatste uitbreiding, god&kings maakt het spel echt compleet! Haal hem, je krijgt er geen spijt van!