Films op TV: Sherlock Holmes, Road to Perdition en Clash of the Titans


Plan samen met MoviesNET welke films je iedere week op tv ziet! Films op TV-rubriek vertellen we iedere week welke films er op televisie komen en pikt de redactie voor jullie de pareltjes er tussen uit. Ook deze week valt er weer genoeg te zien op tv dus pak je agenda er weer bij en lees mee.

LET OP: Vanaf komende week zal het Films op TV-item iedere vrijdag te lezen zijn op MoviesNET, vandaar dat deze editie slechts de films tot en met vrijdag 11 oktober bevat.Big Momma’s House [2000]
Met o.a.: Martin Lawrence, Nia Long en Paul Giamatti
Duits-Amerikaanse filmkomedie uit 2000 van regisseur Raja Gosnell met Martin Lawrence, Nia Long, Paul Giamatti en anderen. FBI-agent Malcolm Turner is op jacht naar een ontsnapte bankrover die vermoedelijk naar het huis van Big Momma zal gaan, de grootmoeder van diens knappe ex-vriendin Sherry. Wanneer Big Momma plotseling op reis gaat, dreigt het plan te mislukken en is het aan Malcolm om de rol van de spraakmakende oma over te nemen. Malcolm heeft alles onder controle, behalve wanneer hij verliefd wordt op Sherry.
Veronica – 20:30 – Comedy

Big Momma’s House 2 [2006]
Met o.a.: Martin Lawrence, Nia Long en Emily Procter
Veronica – 22:30 – Comedy

Maandag is er helaas geen derde Film op TV.Sherlock Holmes [2009]
Met o.a.: Robert Downey jr., Jude Law en Rachel McAdams
Duits-Brits-Amerikaanse actiefilm uit 2009 van regisseur Guy Ritchie met Robert Downey jr., Jude Law, Rachel McAdams en anderen. Privedetective Sherlock Holmes en zijn vriend, huisgenoot en assistent Dr. John Watson grijpen in bij een geheim ritueel waarbij ze de invloedrijke Lord Blackwood te pakken weten te krijgen. Blackwood verdwijnt achter de tralies en wordt veroordeeld tot de strop. Hij schijnt over duistere krachten te beschikken, kan dingen doen waar geen verklaring voor is en beweert zelfs dat hij kan herrijzen uit de dood. Dit zorgt ervoor dat Holmes en Watson, bijgestaan door Irene Adler, zich onvrijwillig met hun ‘laatste’ zaak bezig moeten gaan houden. Ze moeten samenwerken om te overleven in dit mysterieuze plot wat bedreigend is voor heel Engeland.
Veronica – 20:30 – Actie

Seven Pounds [2008]
Met o.a.: Will Smith, Rosario Dawson en Woody Harrelson
RTL 8 – 20:30 – Drama

Jonah Hex [2010]
Met o.a.: Josh Brolin, Megan Fox en Will Arnett
Veronica – 22:45 – ActieRoad to Perdition [2002]
Met o.a.: Tom Hanks, Tyler Hoechlin en Paul Newman
Huurmoordenaar Michael Sullivan heeft een ernstig probleem. Zijn werk voor de Ierse maffiabaas John Rooney raakt op onfortuinlijke wijze verstrengeld met zijn privéleven, waardoor Rooney opdracht geeft om Sullivan en zijn familie uit de weg te ruimen. Sullivans vrouw en een van zijn zoons vallen ten prooi aan Rooney’s handlangers en Michael zint op wraak.
RTL 8 – 20:30 – Thriller

Body Language [2011]
Met o.a.: Floris Bosveld, Lorenzo van Velzen Bottazzi en Ingrid Jansen
RTL 5 – 20:30 – Dans

Save the Last Dance [2001]
Met o.a.: Julia Stiles, Sean Patrick Thomas en Kerry Washington
RTL 5 – 22:35 – DansClash of the Titans [2010]
Met o.a.: Sam Worthington, Liam Neeson en Ralph Fiennes
Worthington gaat als de Griekse held Perseus de strijd aan met de nodige mythische monsters, die er met de huidige technologie heel wat realistischer uitzien. Helaas is het acteerwerk nog even zwaar aangezet als in 1981, en is het verhaal soms een smoes om uit te pakken met special effects.
Veronica – 20:30 – Actie

The Bone Collector [1999]
Met o.a.: Denzel Washington, Angelina Jolie en Queen Latifah
RTL 8 – 20:30 – Thriller

Knocked Up [2007]
Met o.a.: Katherine Heigl, Jonah Hill en Jason Segel
NET 5 – 20:30 – ComedyClick [2006]
Met o.a.: Adam Sandler, Kate Beckinsale en Christopher Walken
Tijdens zijn zoektocht naar een afstandsbediening komt Sandler terecht bij de excentrieke Walken die hem er een aanbiedt, die door zijn leven kan zappen. Tot de zapper de controle overneemt. Al snel is Sandler oud, gescheiden én ongelukkig. Deze plotwending gaat gepaard met een dramatische wending.
RTL 5 – 20:30 – Comedy

The Devil’s Own[1997]
Met o.a.: Harrison Ford, Brad Pitt en Margaret Colin
RTL 8 – 20:30 – Thriller

Imagine That [2009]
Met o.a.: Eddie Murphy, Yara Shahidi en Thomas Haden Church
RTL 5 – 22:35 – Comedy

LET OP: Vanaf komende week zal het Films op TV-item iedere vrijdag te lezen zijn op MoviesNET, vandaar dat deze editie slechts de films tot en met vrijdag 11 oktober bevat.
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren