Ubisoft: Gelekte systeemeisen Watch Dogs zijn onjuist; worden minder zwaar

Gisteren doken ineens systeemeisen voor Watch Dogs op, dankzij een uitgelekte uPlay-pagina. Sebastien Viard, technisch leider van het Watch Dogs ontwikkelteam, laat in een reactie echter weten dat de uitgelekte specificaties niet correct zijn.

Volgens Viard gaat men de echte systeemeisen spoedig bekendmaken en vallen de eisen zelfs wat lager uit dan we inmiddels dachten. Vooral de aanbevolen systeemeis van een 8-core CPU deed nogal wat stof opwaaien, dus mogelijk dat men op dat vlak nog wat gaat rechtzetten binnenkort.

Watch Dogs verschijnt 22 november voor de pc, Xbox 360, PlayStation 3 en Wii U. Een versie voor de Xbox One en PlayStation 4 volgt ook nog.

  1.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Wat ik dus al dacht.

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik vond het al zo raar – zo High end voor een game die ook nog op consoles te spelen is, is een zeer slechte marketing strategie.

  3.   
    Hitman047's avatar

    Dat was toch te verwachten? De genoemde voorbeelden waren niet eens Octo-Cores. Sterker nog: Intel heeft nog niet eens een Octo-Core op de markt. 😳

  4.   
    3333/3333's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Dat was toch te verwachten? De genoemde voorbeelden waren niet eens Octo-Cores. Sterker nog: Intel heeft nog niet eens een Octo-Core op de markt. 😳 "

    De FX-8350 is weliswaar een octo-core. Maar inderdaad, de tijd dat een octo-core cpu in het lijstje van ‘recommended specs’ moet worden opgenomen ligt nog (ver?) voor ons.

  5.   
    7lotus94's avatar

    Jammer, zou de PC ook weer een stapje voor uit helpen!