Mega Charizard X onthuld voor Pokémon X en Y

Zoals we eerder al bekendmaakten zullen de drie starters uit de eerste generatie van Pokémon een mega-evolutie krijgen. Nu is vandaag bekendgemaakt dat er voor zowel Pokémon X als Y een andere mega-versie beschikbaar zal zijn. Zo introduceert Nintendo vandaag Mega Charizard X. Een zwarte versie van de normaal oranje draak die onthuld wordt met blauwe vlammen.

Daarnaast zal ook het type van het wezen veranderen. In plaats van de typen Fire en Flying, zal deze X-versie van de typen Fire en Dragon zijn. Een hele metamorfose dus. Beide vormen kunnen bereikt worden door Charizardite toe te dienen aan je draak. Voor de Mega Charizard van het Y-type is Charizardite Y nodig en vice versa. Zoals de namen al suggereren zullen beiden mega stenen exclusief zijn in de gelijknamige versies. Benieuwd naar het wezen? Bekijk dan de introductievideo hieronder.

Het is vooralsnog onbekend of Blastoise en Venasaus een dergelijke dubbele evolutie zullen krijgen. Één ding is zeker, deze evolutie maakt de keuze tussen Pokémon X en Y een stuk gemakkelijker. Beide titels staan gepland voor een wereldwijde release op 12 oktober.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik had X al besteld maar ziet er wel vet uit dit.

  2.   
    FRZ's avatar

    Sick !

  3.   
    Tadao's avatar

    -kijkt naar artikel titel- Mega Charizard X onthuld voor pokémon X*