GN Kalender: Oktober

De GN Kalender heeft inmiddels al diens plekje gevonden in de harten van vele GamersNET-bezoekers. Ook voor oktober is er een maandkalender in elkaar gezet, met daarop data die voor ons gamers van het grootste belang zijn. Wat te denken van de gamereleases van die maand, geboortedata van belangrijke mensen in de industrie of evenementen als de E3, GamesCom en Firstlook?

De GN Kalender kun je uiteraard uitprinten en aan de muur hangen, maar het is ook mogelijk om deze iedere maand als bureaubladachtergrond te gebruiken. Zo kun je je elk moment verheugen op dat door jouw felbegeerde spel en hoef je dus niets te missen. Uiteraard blijft er ook nog ruimte om zelf een en ander op te kunnen schrijven. Download dus nu de afbeelding hieronder en vrolijk je bureaublad of je toiletdeur op met dit fraais!

Download de GN Kalender van oktober hier:
1900 x 1200
1920 x 1080

  1.   
    fdennis's avatar

    Kan zijn dat ik het verkeerd heb. Maar football manager 14 had nog geen officieele release date op de Vita. Alleen pc was bekend.

    Ontopic: Deze maand is wel een lekker voorproefje voor november met Battlefield en Pokemon als hoogtepunten.

  2.   
    Goldcobra's avatar

    Dit weekend FirstLook 😀 En dan vandaag nog GTA Online en BF4 Beta, en aan t eind van deze maand Battlefield! Geweldige maand

  3.   
    Tadao's avatar

    en de lang verwachtte Terarria 1.2 update is vandaag

  4.   
    Jesitim's avatar

    Dat wordt wachten tot 31 oktober… 👿

  5.   
    OllieDenZotn's avatar

    Jesitim schreef, "Dat wordt wachten tot 31 oktober… 👿 "

    Inderdaad 🙂

  6.   
    See4urSelf's avatar

    Jesitim schreef, "Dat wordt wachten tot 31 oktober… 👿 "

    Is toch best te doen!? Even volhouden nog!