BioShock, BioShock 2 en BioShock: Infinite voor 15 euro

Normaal moeten we op Steam zijn voor indrukwekkende deals, maar het blijkt dat Amazon er ook wat van kan. De Amerikaanse tak van deze webwinkel verkoopt namelijk een Triple Pack met daarin Steam-codes voor alle BioShock-games voor slechts 20 dollar.

Dat komt omgerekend neer op zo’n 15 euro. Er zitten echter wel enkele addertjes onder het gras: als je de game wilt kopen, moet je je registreren met een Amerikaans adres en je kunt alleen betalen met een Creditcard. Is dit voor jou geen probleem, dan heb je voor een prachtig bedrag drie fantastische games.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  En.. dit is handig voor 99.9? van jullie kijkers?
  Want zo ver ik het me kan herinneren zijn de meeste gebruikers Nederlands of Belgisch, ik vind het een beetje erg veel moeite om dat allemaal te doen voor iets wat je op een key-website voor dezelfde prijs kan krijgen.

 2.   
  Thabigmanx's avatar

  niet echt de meest geweldige titel, Zeg dan gewoon 20 dollar, snapt gelijkt iedereen dat het om een actie gaat vanuit america

 3.   
  huntedjohan's avatar

  snap niet waarom je negatief reageer op dit nieuws. er zullen genoeg mensen zijn die of zelf een americaans adres hebben, of iemand in america kennen om dit te kunnen kopen.

 4.   
  3333/3333's avatar

  In Argentinië is Half Life 2 nu slechts $4,99 en in Kenia is GTA 3 in de aanbieding, pak die acties dan ook meteen mee.

 5.   
  SN0WIE's avatar

  E Rommel schreef, "In Argentinië is Half Life 2 nu slechts $4,99 en in Kenia is GTA 3 in de aanbieding, pak die acties dan ook meteen mee. "

  Zijn dat ook codes, of moet ik daarvoor even met het vliegtuig? (Indien codes geef dan ook de site 😀 )

 6.   
  MaxDamage_NL's avatar

  Ik wil wel bronvermelding bij dit hoogwaardig hoogstandje artikel.

 7.   
  R12345's avatar

  Ik vind het toch iets te veel moeite, maar als het een Nederlandse webwinkel was geweest had ik het meteen gedaan.