Ubisoft: Stop met GTA 5 zodra Watch Dogs verschijnt

Een nieuwe promo-afbeelding van Watch Dogs speelt op een vrij ludieke manier in op het succes van Grand Theft Auto 5. Via de afbeelding vraagt Ubisoft aan gamers om GTA 5 na twee maanden naast zich neer te leggen, zodat ze aan de slag kunnen met Watch Dogs. De tekst spreekt voor zich:

Two months are enough to visit Los Santos… come to Chicago on November 22.
Twee maanden is wellicht genoeg voor een uitgebreide verkenning van Los Santos, maar binnenkort voegt Rockstar daar ook nog eens GTA Online aan toe, met de nodige extra content in het verschiet. Het wordt dus nog een flinke uitdaging om mensen richting Watch Dogs te lokken straks.

  1.   
    Lazar93's avatar

    zodra me ps4 binnen is is dit 1# op me lijstje

  2.   
    3333/3333's avatar

    Verwijder alles wat met uplay te maken heeft. Optimaliseer de game een keer en wellicht dat ik het dan zal proberen.

  3.   
    Jesitim's avatar

    Sorry Ubisoft, maar zoals Rommel zei: verwijder eerst UPlay en dan komt ie misschien in huis!

  4.   
    RinusReetRidder's avatar

    Ah leuk Rommel doet weer huilie huilie ๐Ÿ˜† Dat uPlay heb ik ook nooit begrepen maar gelukkig op de console geen last van. Ben heel benieuwd of dit een deftige next gen game wordt of alleen een current gen met wat extra opties.

    Na 2 maanden ben ik wel meer dan klaar met GTA5. Genoeg leuks te gamen dit najaar 8)

  5.   
    Eichmann's avatar

    E Rommel schreef, "Verwijder alles wat met uplay te maken heeft. Optimaliseer de game een keer en wellicht dat ik het dan zal proberen. "

    Wat jij zegt ben ik het helemaal mee eens , alleen ga ik het zeker wel proberen , maar eerst AC4 op de PS4.

  6.   
    Alfa Warrior's avatar

    GTA IV was voor de gemiddelde speler leuk voor een uurtje of 50 en daarna is er niets origineels meer te doen, GTA: San andreas was (voor mij tenminste) goed voor ~120 uur, dat redden de meeste gamers wel in twee maanden, vooral omdat GTA: San Andreas humor had en GTA IV (en V) niet zo zeer.

    @Uplay discussie, Uplay is echt zo erg nog niet hoor – beter UPlay dan Origin.

  7.   
    ChielB's avatar

    Ieder zo z’n humor, maar binnen no-time een nogal letterlijke doggystyle vond ik wel een briljante actie al in GTA5. ๐Ÿ˜›

  8.   
    Kenneloth's avatar

    Tbh, net zo als COD is GTA ook een uitgemolken IP. Het heeft ze beste tijd gehad. Watch Dogs is weer een heel nieuw IP dus wekt ook zeker mijn intresse!

  9.   
    D_Dog's avatar

    I lolled.

  10.   
    Majo's avatar

    E Rommel schreef, "Verwijder alles wat met uplay te maken heeft. Optimaliseer de game een keer en wellicht dat ik het dan zal proberen. "

    Uplay vind ik juist een fijne feature, omdat die ook het uPointsysteem omvat. Vooral bij Assassin’s Creed zijn de beloningen daarvoor erg leuk, dus wat mij betreft mag uPlay zeker blijven.

  11.   
    FioranoJC's avatar

    @ubisoft. zou zeggen, hack me xbox en laat me watchdogs spelen

  12.   
    Daan's avatar

    E Rommel schreef, "Verwijder alles wat met uplay te maken heeft. Optimaliseer de game een keer en wellicht dat ik het dan zal proberen. "

    Je valt in herhaling. ๐Ÿ˜†

  13.   
    Flapjack's avatar

    pc gamers gaan hier zowiezo voor tenzij gta binnen 2 maand ook op pc is wat is vrij onwaarschijnlijk vind. watch dogs worst zeker vet(ookal heb ik een gevoel dat je er wel vrij snel uitgekeken op kan raken) al zie ik wel meer uit naar de division. maar hier zal ik me sws wel even mee vermaken

  14.   
    ShadyXL's avatar

    Ach, voorlopig komt GTA V niet op de next-gen consoles. Ik hoef niet te stoppen, want ik haal de game (nog) niet. Watch_Dogs staat bovenaan mijn lijst.

  15.   
    Rijstekorrel's avatar

    Nou mooi niet na 2 maanden ben ik nog steeds bezig, ik ben totaal niet overtuigd van dit spel en twijfel juist een beetje.
    Een vriend van mij gaat deze kopen in plaats van gta en dat is mooi, ik wil hem eerst spelen het ziet er wel mooi uit maar of het nou echt leuk is wil ik eerst zelf ervaren(Voor dat ik hem koop).

  16.   
    3333/3333's avatar

    Daan schreef, "

    ”E Rommel” schreef, "Verwijder alles wat met uplay te maken heeft. Optimaliseer de game een keer en wellicht dat ik het dan zal proberen. "

    Je valt in herhaling. ๐Ÿ˜† "

    Ubisoft ook helaas.

  17.   
    Connorkill's avatar

    E Rommel schreef, "

    ”Daan” schreef, "[quote=”E Rommel”].."

    Je valt in herhaling. ๐Ÿ˜† "

    Ubisoft ook helaas. [/quote]
    Idd, dit is al de zoveelste watchdogs ๐Ÿ™

  18.   
    Alias's avatar

    Kenneloth schreef, "Tbh, net zo als COD is GTA ook een uitgemolken IP. Het heeft ze beste tijd gehad. Watch Dogs is weer een heel nieuw IP dus wekt ook zeker mijn intresse! "

    Verschil is alleen dat Call of Duty elk jaar verschijnt en dat GTA IV in 2008 verschenen is. Grand Theft Auto is naar mijn idee alles behalve uitgemolken, daar is de game veel te gedetailleerd voor en is de story met de bijbehorende personages veel te goed voor uitgewerkt.

    Een game afraffelen omdat je deze elk jaar uit wilt brengen (Call of Duty bijvoorbeeld al gaat Battlefield er naar mijn mening ook helaas langzaam maar zeker naar toe), of een game uitbrengen en er vervolgens een shitload aan uitbreidingen/dlc voor maken (De Sims bijvoorbeeld) vind ik beter in de categorie uitmelkerij vallen.

  19.   
    soldierarjan's avatar

    Wel leuke reclame op deze manier.

  20.   
    PSPfreaky's avatar

    Eichmann schreef, "

    ”E Rommel” schreef, "Verwijder alles wat met uplay te maken heeft. Optimaliseer de game een keer en wellicht dat ik het dan zal proberen. "

    Wat jij zegt ben ik het helemaal mee eens , alleen ga ik het zeker wel proberen , maar eerst AC4 op de PS4.
    "

    Totaal mee eens. Watch Dogs is op dit moment hun grootste titel en het zou stom zijn als ze de game op de PC niet optimaliseren. Als het mogelijk is speel ik Watch Dogs veel liever via Origin, het enige programma dat ik nu gebruik ๐Ÿ˜›

  21.   
    zultrax's avatar

    Voor mij wordt het iets langer dan 2 maandjes dat ik me moet vermaken met GTA V, maar zodra de xbone hier in de winkels ligt koop ik gelijk WatchDogs erbij! ๐Ÿ™„

  22.   
    Rijstekorrel's avatar

    zultrax schreef, "Voor mij wordt het iets langer dan 2 maandjes dat ik me moet vermaken met GTA V, maar zodra de xbone hier in de winkels ligt koop ik gelijk WatchDogs erbij! ๐Ÿ™„ "

    Ja voor mij ook maar dat komt vooral omdat ik niet iedere dag game, ik heb wel meer dingen te doen films checken of series, ook eens even na vrienden toe of terrasje het sociale leven onderhouden

    Dus sorry ubisoft aan de grote van gta ben ik na 2 maanden nog niet klaar, en ook ben ik niet overtuigd dat dit een goed spel gaat worden :P.
    Het ziet er goed uit leuk nieuw concept maar dat was bij heavy rain ook, ik vond dat spel ook mooi eruit zien ben het gaan spelen maar vond het niks aan

    Dus nieuw concept is leuk maar ga er niet zo snel me ouwe spel voor opgeven :P.

  23.   
    leonfranswa's avatar

    Leuk bedacht dit. ๐Ÿ˜€