Up2Date: PlayStation Network – FIFA 14, Pro Evo 2014 en Battlefield 4


Een nieuwe week, een nieuwe vulling voor de PlayStation Store. Dit is de Up2Date voor zowel het reguliere PlayStation Network als voor de PlayStation Vita. Deze week voor PlayStation Plus niets en ook de rest van de content is minder dan de weken hiervoor. Wel zijn er grote verschijnselen, zoals de demo van FIFA 14, waarvan we tegen de release de review hebben. Tevens zijn er demo’s van Pro Evolution Soccer 2014 en Diablo III.

Ook zijn er games te koop, zoals Puppeteer, Street Fighter X Tekken, een Metal Gear Solid Bundle en Sparkle (VITA). Content is er voor GRID 2, DanceStar Digital en Dynasty Warriors 8.

Tot slot zijn er trailers van Battlefield 4, Saints Row IV en Call of Duty: Ghosts. Tot volgende week!

Speelbare Content

PlayStation 3

Demo’s
* Diablo III
* FIFA 14
* Hunter’s Trophy 2 – Australia
* Pro Evolution Soccer 2014

Volledige spellen
* Puppeteer (€39,99)
* Street Fighter X Tekken (€19,99)
* Hunter’s Trophy 2 – Australia (€9,99)
* Metal Gear Solid Bundle (€16,99)
– Metal Gear Solid (€9,99)
– Metal Gear Solid Special Missions (€7,99)

PlayStation Vita

Volledige spellen
* KickBeat (€8,99)
* Aabs Animals (€4,99)
* Sparkle (€4,99)


Extra Content – PlayStation 3 en PlayStation Vita
GRID 2
* Demolition Derby (Gratis)

DanceStar Digital
* DanceStar Mix 12 (€6,99)
* DanceStar Mix 13 (€6,99)
* DanceStar Mix 14 (€6,99)
* DanceStar Mix 15 (€6,99)
* DanceStar Mix 16 (€6,99)
* DanceStar Mix 17 (€6,99)

Dynasty Warriors 8
* Pack 1 met originele kostuums (€5,99)
* Pack 2 met originele kostuums (€5,99)
* Wapensysteempack 1 (€3,99)
* Nieuwe locatie & achtergrondmuziek 3 (€2,99)


Trailers
Battlefield 4
* Video over levolution-functies

Saints Row IV
* Presidential Grass Roots Trailer

Call of Duty: Ghosts
* Official Reveal Trailer

Mars: War Logs
* Launch Trailer

  1.   
    fdennis's avatar

    Maar even geen voetbal game voor mij dit jaar. Sodemieter wat waren die 2 demo’s slecht van Pes en Fifa. Bij Pes is het passing heerlijk maar verdedigen echt drama. Zo kreeg ik een penalty tegen omdat ik de bal speelde met een sliding -.-. Ook kon ik zelf scoren maar de scheids geeft geen voordeel waardoor mijn kans weg was. Echt drama. En bij Fifa vind ik de passing juist weer drama. Kan de bal nergens kwijt omdat er nooit iemand meeloopt. Anno 2013 verwacht ik toch wel wat meer van een voetbal game dan dit hoor. Fifa 11 en Pes 9 waren zo episch wou dat ze daar gewoon op konden voort borduren met een paar aanpassingen in plaats van deze meuk.

  2.   
    Noice!'s avatar

    fdennis schreef, "Maar even geen voetbal game voor mij dit jaar. Sodemieter wat waren die 2 demo’s slecht van Pes en Fifa. Bij Pes is het passing heerlijk maar verdedigen echt drama. Zo kreeg ik een penalty tegen omdat ik de bal speelde met een sliding -.-. Ook kon ik zelf scoren maar de scheids geeft geen voordeel waardoor mijn kans weg was. Echt drama. En bij Fifa vind ik de passing juist weer drama. Kan de bal nergens kwijt omdat er nooit iemand meeloopt. Anno 2013 verwacht ik toch wel wat meer van een voetbal game dan dit hoor. Fifa 11 en Pes 9 waren zo episch wou dat ze daar gewoon op konden voort borduren met een paar aanpassingen in plaats van deze meuk. "

    Eigenaardig is dat he? Ik heb uit frustratie PES 6 (PS2) weer in m’n ps3 gegooid. We hebben tot diep in de nacht gespeeld hier! Die game is ondanks alle “verbeteringen” van de afgelopen jaren véél plezieriger om te spelen. Echt een schande eigenlijk. Ik besefte me ook dat ik sinds die game veel minder voetbal games speel. FIFA trekt me nog altijd niet, er is iets met het schieten wat me niet bevalt en Konami maakt er al jaren een zooitje van.
    Voor de beste voetbalervaring anno 2013 verwijs ik iedereen dus door naar PES 6. Nu hopen dat je ps3 backwards compatible is.

  3.   
    Remco_MUFC's avatar

    FIFA 14 is inderdaad drama, Ik snap dat ze het spel realistisch willen maken maar als je gaat sprinten dan speel je de bal meteen 20 meter voor je uit 😆