Releasedatum Xbox One mogelijk vandaag onthuld

De releasedatum van de Xbox One is vooralsnog in nevelen gehuld. Microsoft heeft tot nog toe niet willen aangeven wanneer gamers de next-gen console in de winkel kunnen ophalen, en dat leidt niet alleen onder gamers tot enige wrevel. Zo riep EA-baas Peter Moore gisteren Microsoft nog op om eindelijk die gesloten lippen te openen.

Als we sommige retailers echter moeten geloven, zal aan die lange periode van stilte vandaag gelukkig een einde komen. Volgens tweets van shopketen GAME (die echter nu verwijderd is) en online retailer Shopto , zal Microsoft namelijk later deze dag een uitspraak doen aangaande de verwachte releasedatum van de Xbox One.

In hoeverre Microsoft dit daadwerkelijk zal doen vandaag, is vooralsnog natuurlijk onzeker. Wij houden je in elk geval vanzelfsprekend op de hoogte wanneer het Amerikaanse bedrijf inderdaad dan eindelijk gamers wereldwijd kennis van zaken gaat geven.

  1.   
    stijn136's avatar

    Ben benieuwd of het waar is. Hou zeker Gamersnet in de gaten.

  2.   
    xColdNight's avatar

    2PM wordt het bekend gemaakt volgens GAME(zie twitter), dus over 10 minuutjes 🙂 Hoop wel dat ze het voor alle landen bekend gaan maken, en ons niet nog meer laten wachten..

  3.   
    xColdNight's avatar

    xColdNight schreef, "2PM wordt het bekend gemaakt volgens GAME(zie twitter), dus over 10 minuutjes 🙂 Hoop wel dat ze het voor alle landen bekend gaan maken, en ons niet nog meer laten wachten.."

    Helaas… Toch wel.

  4.   
    SN0WIE's avatar

    22 nov in de 12 landen, de rest staat nog op 2014 🙁 (Gelukkig importeer ik uit Duitsland 🙂 )