Tom Hiddleston over Thor: The Dark World

Tom Hiddleston zal wellicht niet terugkeren in Avengers: Age of Ultron, maar zal volgende maand wel te zien zijn in Thor: The Dark World. De acteur zelf vind het nieuwe Thor-avontuur zowel een vervolg op The Avengers als op Thor. Volgens de acteur zal dat komen doordat de film grootschalig zal zijn. Aloude vijanden die wraak willen nemen op Asgard en Odin zijn terug en vormen een grote bedreiging.

Loki mag misschien gevangen genomen zijn, maar de acteur verteld dat zijn personage nog genoeg in petto heeft, om de nodige heisa te veroorzaken.

He is an agent of chaos without equal in the world he inhabits. He knows his true nature. He knows he doesn’t belong in the family of Asgard, and he’s locked away in the beginning of the film in the deepest, darkest recesses of the dungeon as public enemy number one.Loki has a very complicated relationship with Thor. That’s going to be a very complicated allegiance.
Na de strijd met The Avengers is Thor alweer toe aan zijn derde avontuur. Deze keer komt hij langs the Nine Worlds. De boosaardige Dark Elves zetten onder leiding van Malekith de aanval in. Aan de dondersgod de taak om de aarde, het universum en natuurlijk Jane Foster te redden van het kwaad. Thor: The Dark World verschijnt op 30 oktober 2013.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren