Meer dan drie miljoen aanmeldingen voor The Elder Scrolls Online bèta

Voor veel mensen was het toch wel een schok toen gisteren bekend werd dat The Elder Scrolls Online maandelijkse abonnementskosten gaat krijgen. Toch is de game al erg in trek, want Bethesda laat vandaag weten dat er al meer dan drie miljoen bèta-aanmeldingen zijn.

Met het oog op de concurrentie is dat al een mooi aantal. Zo is Guild Wars 2 ongeveer 2 miljoen keer verkocht en de echte MMORPG-grootheid World of Warcraft is van een piek van 12 miljoen inmiddels gezakt tot 7 miljoen actieve spelers. Drie miljoen liefhebbers van een bèta is dan ook een heel mooi begin.

Uiteraard krijgt niet iedereen toegang tot de gesloten bèta. De game is nog in ontwikkeling en een vroege versie kan ook mensen afschrikken. Toch zal Bethesda tienduizenden fans gelukkig maken met een uitnodiging voor de bèta.

The Elder Scrolls Online verschijnt in 2014 voor de pc, Mac, Xbox One en PlayStation 4.

  1.   
    Goldcobra's avatar

    Ja, 3 miljoen aanmeldingen. Maar met het recente nieuws dat TES Online 13 euro per maand zal kosten, zullen de sales behoorlijk tegenvallen denk ik

  2.   
    Noice!'s avatar

    Als de game het waard is, betaal ik graag wat extra. F2Ps kunnen mij nog uit bekoren. Het gebedel om geld komt me de strot uit en zelfs als dit niet actief gebeurt, heb ik altijd het idee dat ik wat mis als ik niet betaal. Tevens js de toegankelijkheid van het F2P model niet alleen het grootste voordeel, maar ook het grootste nadeel van die games; zomaar iedereen kan online gaan en het risico op Trolls etc is daardoor gigantisch.
    Laat mij maar elke maand afrekenen, ik voel me er beter bij en op het einde van de dag krijg je gewoon meer speelplezier voor je bijdrage.

  3.   
    Greene's avatar

    Iedere maand betalen en dan nog een in-game shop geweldig idee kun je blijven betalen. waarom niet gewoon een in-game shop en de game betalen klaar bij guild wars 2 gaat dit ook goed denk niet dat er veel mensen guild wars 2 verlaten voor TES Online.