IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad nu te pre-orderen

Er is een nieuwe IL-2 Sturmovik in aantocht waarin de strijd bij Stalingrad centraal staat en deze vlieggame is vanaf nu te pre-orderen, zo laten de ontwikkelaars 1C en 777 Studios weten.

Je kunt de Standard Edition bestellen en dan krijg je early access deze winter, een zilveren ‘founder’s tag’ voor je profiel en zes startersvliegtuigen: LaGG-3 s.29, Bf-109F-4, IL-2 AM38 (model 1942, single-seat), Ju-87 D-3, Pe-2 s.87/s.110 en He-111 H-6.

Ook kun je gaan voor de Premium Edition, die schenkt je early access deze herfst, een gouden ‘founder’s tag’ voor je profiel, de zes eerdergenoemde startersvliegtuigen, een speciaal label voor je profiel en twee bonusvliegtuigen: La-5 en Fw-190 A3.

  1.   
    GUNBOY555's avatar

    zulke spellen zijn altijd moeilijk te begrijpen

  2.   
    3333/3333's avatar

    Deze game ga ik zeker in de gaten houden!

    De zelfde maker van Rise of Flight, dus we kunnen top kwaliteit verwachten. Mooie afwisseling op de arcade actie van War Thunder die iedereen nu speelt, het weer tijd voor een echte sim.

  3.   
    triggermike's avatar

    Erik Rommel schreef, "Deze game ga ik zeker in de gaten houden!
    De zelfde maker van Rise of Flight, dus we kunnen top kwaliteit verwachten. Mooie afwisseling op de arcade actie van War Thunder die iedereen nu speelt, het weer tijd voor een echte sim. "

    Dan ken jij full real en historical battle nog niet van war thunder. probeer dat maar eens

  4.   
    3333/3333's avatar

    triggermike schreef, "

    ”Erik Rommel” schreef, "Deze game ga ik zeker in de gaten houden!
    De zelfde maker van Rise of Flight, dus we kunnen top kwaliteit verwachten. Mooie afwisseling op de arcade actie van War Thunder die iedereen nu speelt, het weer tijd voor een echte sim. "

    Dan ken jij full real en historical battle nog niet van war thunder. probeer dat maar eens"

    Die ken ik wel degelijk, evenalsde simulatie modus uit Wings of Prey, de voorloper van War Thunder. Het is zeker realistisch, maar niet zo hardcore als Rise of Flights en Il2 Sturmovik. Daarnaast spelen de meeste War Thunder spelers de game op het arcade niveau, terwijl de community van Rise of Flights volledig uit hardcore spelers bestaat.

  5.   
    Codename_black's avatar

    Wings of Prey is toch door hetzelfde bedrijf gemaakt als IL-2?
    En spiritueel opvolger van IL-2 1946?