Beyond Good & Evil 2 mogelijk drie jaar van ons verwijderd

Fans vragen al jaren om Beyond Good & Evil 2, maar zonder succes: de game vertoont nog steeds geen teken van leven. Toch zou dit volgens maker Michel Ancel het ideale moment zijn om te beginnen met de ontwikkeling van de game. De next-gen consoles zijn immers niet ver meer van ons verwijderd.

Ancel wil fans niet geen valse hoop geven, maar hij laat weten dat dit theoretisch gezien het ideale moment is om te beginnen met de productie van Beyond Good & Evil 2:

We can’t talk too much about [Beyond Good & Evil 2] just to avoid disappointing people, but yes, we think that now the time could come to make this kind of game and move to this kind of very ambitious game.
Ancel is zeker niet van plan om de game af te raffelen en is dan ook bereid om zijn leven volledig over te geven aan de productie van Beyond Good & Evil 2. Hij laat tegelijkertijd weten dat deze productie al snel drie jaar in beslag zal nemen:
I know this is going to take a part of our life. We need to be sure that everything is going to follow our project. Of course the company, but the hardware too. If the team, the company and the hardware are there, I believe that we can take three more years of our life… and just [make] the game.
Momenteel kunnen we helaas niets anders doen dan geduldig wachten op meer nieuws over Beyond Good & Evil 2.

 1.   
  3333/3333's avatar

  In totaal meer dan 13 jaar wachten op een tweede deel dus, komt waarschijnlijk tegelijkertijd uit met Half Life 3. ๐Ÿ™

 2.   
  HashtagMcSwag's avatar

  De kans is zo groot dat die tegen gaat vallen, iedereen heeft alleen nog maar goeie herinneringen aan deel 1 en daardoor verwachten mensen teveel van zo’n game.

 3.   
  Erhan10's avatar

  ik speelde die game echt vaak te vaak zelfs zo verslaafd maar nu ff een nieuwe deed ๐Ÿ™„

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Ik had de game bij een vriend van mij ooit op de Gamecube gespeeld. Inmiddels heb ik de game ook op XBLA gespeeld en het is echt een leuke game. Ben benieuwd hoe deel 2 zal zijn over drie jaar. Ik vind het wel een slimme keuze om de game pas over drie jaar uit te brengen, want dan zijn de next-gen consoles meer dan twee jaar oud en hebben ontwikkelaars meer ervaring met die consoles. Als je naar een shooter als Ghost Recon Advanced Warfighter uit 2006 voor de Xbox 360 kijkt, of naar Modern Warfare 2 uit 2009 of Halo 4 uit 2013 dan zie je dat hoe langer de consoles bestaat, hoe beter de games worden! ๐Ÿ™‚

 5.   
  Hillianii's avatar

  Meen je DITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ