Laatste Dishonored DLC The Brigmore Witches verschijnt in augustus

Bethesda en Arkane Studios hebben Dishonored al van verschillende DLC pakketten voorzien. De eerste downloadalbe content, genaamd Dunwall City Trails, gaf spelers enkele challenge levels om in los te gaan en het tweede pakket, The Knife of Dunwall, liet ons als Daud spelen. In The Brigmore Witches wordt het verhaal van deze meester assassin afgerond. Dit keer gaat hij achter de leider van de Brigmore heksen aan die van plan is met een spreuk doem over hem af te roepen. Lukt het hem dit te stoppen en zal Daud eindelijk boeten voor zijn verraderlijk daden?

In de aankomende DLC heeft Daud nieuwe krachten en wapens. Zo kan hij met Pull een vijand naar zich toe trekken en als menselijk schild gebruiken. Ook zijn er nieuwe gebieden van Dunwall te ontdekken, kun je natuurlijk aan de slag met nieuwe missies en kun je de gekochte upgragdes en wapens uit The Knife of Dunwall met je meenemen.

The Brigmore Witches verschijnt 13 augustus voor de Xbox 360 en pc. De PlayStation 3-versie verschijnt een dag later. De DLC kost 9,99 euro ofwel 800 Microsoft Points.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Goldcobra's avatar

    Kan niet wachten 😀