Call of Duty: Black Ops 2 Vengeance DLC nu beschikbaar voor Xbox 360

Vanaf vandaag is de nieuwe DLC voor Call of Duty: Black Ops II beschikbaar. Vengeance brengt vier nieuwe multiplayer mappen en een nieuwe zombie-modus onder de naam Buried. Zoals alle DLC voor de game krijgen eerst de Xbox 360-bezitters toegang en zullen de andere platformen pas later voorzien worden van Vengeance. Een korte beschrijving van de mappen:

· In ‘Cove’ vechten spelers een conflict uit op een klein, vergeten eiland in het midden van de Indische Oceaan. Op het eiland ligt een wrak van een vliegtuig dat een noodlanding moest maken nadat een smokkeloperatie misliep.

· ‘Detour’ vindt plaats op een vernielde ophaalbrug. Deze bevindt zich hoog boven een waterweg aan de Amerikaanse Oostkust, die vol staat met kapotte voertuigen en verbogen ijzer. Het wegdek van de brug is opengebroken en de head-to-head actie speelt zich op verschillenden niveaus af.

· In de derde map ‘Rush’ draait het om snelle, nabije actie op een paintballbaan, die is veranderd in een full-combat zone. Spelers kunnen zo de schuilplaatsen in hun voordeel gebruiken.

· Tot slot is ‘Uplink’ een nieuwe versie van de populaire multiplayer map ‘Summit’ uit de oorspronkelijke Call of Duty®: Black Ops. In deze map vechten spelers in een hi-tech gebouw op een berg, diep in de verregende jungle van Myanmar.

In de zombie-modus Buried ga je zombies jagen op een ondergrondse verlaten mijnstad in het Oude Westen. Daarbij zal ook een nieuw wapen verschijnen (die ook in alle andere Zombielevels te spelen is), de enorm krachtige Ray Gun Mark II.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren