Titanfall grote winnaar van E3 Game Critic Awards

Na de E3 volgen nog altijd diverse prijzen voor de games die als beste, meest opvallende of meest originele over zijn gekomen op de critici. Een inmiddels bekende prijzenronde is de E3 Game Critic Awards. Tijdens de onthulling van de gelukkige titels werd dit jaar al snel duidelijk dat Titanfall van ontwikkelaar Respawn Entertainment de grote winnaar is van de E3 2013. De game sleepte 6 Awards in de wacht. Ook voor games als Watch_Dogs, The Elder Scrolls Online, Need for Speed: Rivals en Total War: Rome II was er een Award.

Bekijk hieronder een overzicht van alle E3 Game Critic Awards 2013:

Best of Show – Titanfall

Best Original Game – Titanfall

Best Console Game – Titanfall

Best Handheld/Mobile Game – Tearaway

Best PC Game – Titanfall

Best Hardware/Peripheral – Oculus Rift

Best Action Game – Titanfall

Best Action/Adventure Game – Watch Dogs

Best Role Playing Game – The Elder Scrolls Online

Best Racing Game – Need for Speed: Rivals

Best Sports Game – NHL 14

Best Strategy Game – Total War: Rome II

Best Social/Casual Game – Fantasia: Music Evolved

Best Online Multiplayer – Titanfall

Best Downloadable Game -Transistor

  1.   
    fabiankok's avatar

    Nergens The Division of Destiny? Titanfall vond ik er wel oke uitzien, maar is in mijn ogen niets meer dan cod met robots en jetpacks. Best gaaf, daar niet van, maar niet iets waar ik warm van loop of zo’n geweldige presentatie had dat het zoveel ‘prijzen’ moet winnen o.o

    Best Online Multiplayer had ik The Division gedaan, omdat die gewoon veel creatiever ermee omgaat, en aanpast aan wat de persoon wil. Titanfall is gewoon hetzelfde saaie multiplayer als altijd (saai in de zin van: niks innovatiefs).

    Best Original Game had ik Destiny gedaan. Opnieuw omdat Titanfall COD is met Mechs (tjah, zelfde ontwikkelaars kinda heah), en die hele wereld van Destiny gewoon nieuw en niet uitgekauwd is. Het oogt en ziet er fris uit. Niet enkel robots en explosies zoals we zo heerlijk van de heren achter cod gewend zijn. Opnieuw: vond he er wel leuk uit zien, maar het staat in mijn ogen niet ter vergelijking tot een paar andere games op de E3.

    Ps.
    Klein mierenneukerig puntje: er staat dat Titanfall 5 awards heeft gewonnen, het zijn er 6 ;P

  2.   
    ChielB's avatar

    Kleine typo, inderdaad 6. 🙂 Wel bijzonder hoe mensen toch in dit stadium al kunnen inschatten hoe goed een “online multiplayer” zal worden… 🙄

  3.   
    fabiankok's avatar

    ChielB schreef, "Kleine typo, inderdaad 6. 🙂 Wel bijzonder hoe mensen toch in dit stadium al kunnen inschatten hoe goed een “online multiplayer” zal worden… 🙄 "

    Het gaat om de indicatie die op de E3 gegeven wordt neem ik aan, dus dat kan je best (op beperkde mate) beoordelen. Uiteindelijk nooit ‘echt’, maar het is ook een award-lijst van de E3, niet van games over het algemeen ;P

  4.   
    RNSgamez's avatar

    En ik heb een prachtig T-shirt hiervan..I’m honored 8) 😛

  5.   
    Supermario's avatar

    beste online multiplayer game uhhhm totaal niks van online multiplayer gameplay gezien.Best Original Game uhhmm het is een shooter in de toekomst ook niet echt vernieuwend.

    En dan mis ik nog een aantal games die er zeer zeker beter uit kwamen als titanfall. Een hoop die gereageerd hebben,die games al genoemd in hun reactie.