Capcom niet aanwezig op Gamescom; wel op Tokyo Game Show

Mocht je van plan zijn de Gamescom tussen 21 en 25 augustus te bezoeken in Keulen, dan kun je de games van Capcom alvast van je to do-lijst afstrepen. De ontwikkelaar laat de games namelijk allemaal thuis en is zelf niet aanwezig in Duitsland. Dit heeft het bedrijf vandaag bevestigd tegenover VG247.

Een maand later zijn de games wel te bewonderen aan de andere kant van de wereld. De Tokyo Game Show zal namelijk wel door Capcom aangedaan worden. Hier heeft het bedrijf de afgelopen jaren een flink aantal games onthuld en verwacht wordt dan ook dat zij deze traditie dit jaar voortzetten. De Tokyo Game Show wordt gehouden van 19 tot en met 22 september. In Tokio. Ba Dum Tss!

  1.   
    RNSgamez's avatar

    Enigszins jammer…maar goed Capcoms afwezigheid verpest het echt niet voor mij. Ik ben echt zo benieuwd welke titels de PS4 nog gaat laten zien. aangezien ze hadden verteld niet alle games te hebben laten zien op de E3, Om zo nog titels te onthullen op Gamescom!

  2.   
    Noice!'s avatar

    Gerucht gaat dat de Gamescon echt een Vita evenement gaat worden vanuit Playstation bezien. Zou mooi zijn voor de Vita bezitters, die hebben een zwaar jaar achter de rug.