Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Pro Evolution Soccer 2014 Game Features Trailer

Bovenstaande trailer vat in vijf minuten alle features samen die Pro Evolution Soccer 2014 kenmerken. Toegegeven: er zijn behoorlijk wat interessante dingen toegevoegd.

  1.   
    fdennis's avatar

    Het ziet er erg goed uit moet ik zeggen. Echt zo jammer dat dit dan weer voor de ps3 verschijnt en niet voor de next gen consoles. Dit was zeker een game die ik graag had willen spelen op een next gen console.

  2.   
    FishHookz's avatar

    fdennis schreef, "Het ziet er erg goed uit moet ik zeggen. Echt zo jammer dat dit dan weer voor de ps3 verschijnt en niet voor de next gen consoles. Dit was zeker een game die ik graag had willen spelen op een next gen console. "

    Vind deze game voor de PS3/Xbox One er beter uit zien dan FIFA 14 op de next gen 😆

  3.   
    DexMax's avatar

    Hoe kan je dit nu al vergelijken met elkaar? Het zijn allemaal filmpjes en het is geen gameplay..

  4.   
    Noice!'s avatar

    Ik ben echt een PES fan van het 1e uur. Ik speelde al winning eleven voordat het cool werd. Maar de laatste jaren stapelen ze teleurstelling op teleurstelling. Sinds de PS2 heb ik niet echt meer genoten van PES. De trailers beloven elk jaar veel goeds, maar ze leggen het al heel lang af tegen FIFA. Helaas kan ik aan FIFA maar niet wennen. Iets in het afdrukken in FIFA is gewoon niet bevredigend. In PES vroeger, dan schoot je de bal op doel en ’t voelde alsof je zelf schoot…. Dat mis ik in FIFA.
    Waarschijnlijk komt PES er dit jaar toch weer, ik blijf hopen. Maar die hoop heeft me de afgelopen jaren al €250 ofzo gekost, dus ze moeten een hoop goed maken.