Killer is Dead toont ‘Limited’ en ‘Fan’ Edition

Van vrijwel elke grote release verschijnen tegenwoordig meerdere versies. Het grootste deel van de consumenten koopt de normale editie, maar echte fans kiezen vaak voor de gelimiteerde oplage. Killer is Dead, het nieuwste meesterwerk van Suda51, krijgt ook een speciale ‘Fan’-editie, speciaal bedoeld voor de echte fans. Maar wacht… Als zij al de Fan-editie kopen, wie gaat er dan voor de Limited Edition?

Als eerste is daar de Limited Edition, waarin we de volledige game en het Smooth Operator Pack terugvinden. Deze DLC-bundel bevat de volgende content:

  • An additional mission: Episode 51 – The Man Who Stole Blood
  • Gigolo Glasses: Mondo Zappa will receive special glasses that grants X-Ray vision, allowing him to reap extra enjoyment from the beauties in Gigolo Mode
  • A mysterious beauty named Betty for Gigolo Mode
  • A yet unannounced item perfect for summer
  • Dan hebben we nog de Fan Edition, de ultieme bundel die de fans straks willen hebben. Deze bevat alle inhoud van de Limited Edition, een mooie poster, een cd met de volledige soundtrack en een fraai artbook. Dit wordt allemaal verpakt in een mooie doos, die hieronder te bezichtigen is.

    De Limited Edition kost 49,99 pond (circa 59 euro), de Fan Edition kost slechts 5 pond (6 euro) meer. Killer is Dead is vanaf 27 augustus verkrijgbaar.

    1.   
      firehopper211's avatar

      De Fan Edition klinkt wel waard voor je geld. 😀