Informatie multiplayermodi en maps Killzone: Mercenary komt naar buiten

Het is één van die games waar veel PlayStation Vita-bezitters naar uit kijken: Killzone Mercenary. Naast een singleplayermodus krijgt de shooter, die door een Engelse tak van Guerrilla Games wordt ontwikkeld, uiteraard ook een multiplayer en daar is nu meer informatie over vrijgegeven. Zo zal de multiplayer, die met maximaal acht man te spelen is, drie verschillende modi krijgen.

Allereerst zijn er Mercenary Warfare, waarin ieder voor zich zoveel mogelijk Vektan dollars moet verdienen, en Guerilla Warfare, waarin twee teams tegen elkaar strijden om zoveel mogelijk vijanden te doden. Naast deze vormen van deathmatch en team deatchmatch bevat Mercenary ook de bekende Warzone-modus uit de Killzone-reeks. Hierin strijden twee teams tegen elkaar in vijf verschillende missies, waarvan de uitkomst de uiteindelijke winnaar bepaald. Dit alles gebeurd op zes verschillende maps: Shoreline, Marketplace, Zenith, Refinery, Skyline en Inlet.

Iedere map heeft bepaalde kenmerken, zo bevat Shoreline een uitgebreid gangenstelsel, biedt Marketplace verticale gameplay en bevat Zenith een lift die je kunt gebruiken en wordt er op deze strijdgrond regelmatig met een Arc Cannon gevuurd. Refinery biedt ons dan weer verschillende zip lines, zodat je je snel tussen verschillende delen van de map kunt voortbewegen, Skyline brengt vloeren die vernietigd kunnen worden voor dynamische gameplay en tot slot heeft Inlet een open gebied dat ideaal is voor snipers.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Super veel zin in deze game, de multiplayer ga ik zeker wel proberen op me vita of dat beetje werkt en leuk is.