Total War: Rome 2 nu al zes keer zo vaak gepre-orderd als voorganger

Is Rome populairder dan het verre Oosten? Het lijkt er wel op, want SEGA heeft zojuist trots bekendgemaakt dat Total War: Rome 2 tijdens de eerste week zes keer zo vaak gepre-orderd is als Total War: Shogun 2. Dat maakt het nu al de meest gepre-orderde titel in de geschiedenis van de franchise. Ook de Collector’s Edition vindt gretig aftrek: de helft alle beschikbare speciale edities in de Verenigde Staten is al verkocht.

De Total War-games leggen SEGA sowieso geen windeieren: het bedrijf maakte bekend dat er vorig jaar maar liefst 2 miljoen spellen uit de franchise werden verkocht. Indrukwekkend, zeker aangezien er in 2012 enkel uitbreidingspakketten zijn verschenen.

Kies jij ervoor om je aan te sluiten bij de steeds groter wordende groep pre-orderaars, dan ontvang je het Greek States Culture-pakket volledig gratis. Total War: Rome 2 ligt vanaf 3 september in de winkels.

 1.   
  limsma's avatar

  Ja nog even het geld bij elkaar sprokkelen en direct pre-orderen. Gewoon omdat ik die Greek city states pack moet hebben.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Oei, zoveel goede games in zo’n korte tijd achter elkaar.

  Hmmm, dat worden een paar uitjes maken naar de bloedbank.

 3.   
  X_Cr4zY_DuD3_X's avatar

  Mijn portemonnee is f*cked.
  – PS4
  – BF4
  – GTA V
  – AC4
  – Rome 2 Total War
  – Watch Dogs
  – The Last of Us
  – …….
  😡

 4.   
  scarface123's avatar

  X_Cr4zY_DuD3_X schreef, "Mijn portemonnee is f*cked.
  – PS4
  – BF4
  – GTA V
  – AC4
  – Rome 2 Total War
  – Watch Dogs
  – The Last of Us
  – …….
  😡 "

  + FIFA 14-splintercell blacklist-motogp13-gt6 dat is bijna 1000$ 😥

 5.   
  Wurmo 2000's avatar

  Als ik al deze goede games in een keer allemaal moet gaan kopen,heb ik niet eens meer een huis om het te kunnen spelen. 🙂