Releasedatum Killzone: Mercenary vervroegd; pre-order-bonussen onthuld

Toen begin dit jaar werd aangekondigd dat GTA V op dezelfde dag als Killzone: Mercenary in de schappen zou liggen, reageerde Guerrilla Games stoer: ”come at me bro”. Nu lijkt het er echter op dat Guerrilla toch niet zo zelfverzekerd is als zij aanvankelijk liet te blijken, want de releasedatum van hun Vita-game is met anderhalve week vervroegd.

Dat betekent dat Killzone: Mercenary nu vanaf 6 september in de Europese winkels zal liggen. Besluit je om de game alvast te pre-orderen, dan beloont Sony je met enkele toffe bonussen. Wat te denken van dubbele XP-bonus voor twee dagen? Ook de in-game cash bonus kan je meteen al een beslissend voordeel opleveren als de strijd, evenals de ISA M224-A1 Light Machine Gun.

[SCREENSHOTS]
Om de vervroegde release te vieren, gaf Guerrilla onderstaande trailer vrij.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Dit lijkt me nou echt een game die op vele fronten gaat slagen.
  Ik kijk zeker uit naar deze titel, helemaal omdat er bijna niks meer uitkomt wat echt je geld waard is.

 2.   
  Leon's avatar

  Dit wordt inderdaad waarschijnlijk één van de beste games voor de Vita (misschien zelfs wel de beste), maar helaas betwijfel ik of de game op financieel gebied succesvol gaat worden. Hij verschijnt simpelweg in een drukke periode met zo ontzettend veel AAA-titels, dat hij een beetje ondersneeuwt.