BioShock Infinite verkoopt 3,7 miljoen stuks, aldus Take-Two

Take-Two Interactive, het moederbedrijf van 2K Games, laat vandaag weten dat BioShock Infinite sinds de release op 26 maart inmiddels 3,7 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Deze uitspraak doet Take-Two aan de hand van de onlangs verschenen vierde kwartaalcijfers.

Take-Two weet te melden dat BioShock Infinite het in de eerste maand beter deed dan voorgaande delen en zelfs in de Verenigde Staten de best verkopende game van de maand maart was. Daarnaast doet ook de aangeboden Season Pass het goed. Een dankwoord van Take-Two-CEO Strauss Zelnick was dan ook op zijn plaats:

I’d like to congratulate Ken Levine and the team at Irrational Games, as well as the team at 2K for turning this launch into a major tentpole event for our company and the industry.
BioShock-schepper Ken Levine is inmiddels met een nieuwe titel bezig. Of het hier om een nieuwe BioShock of een compleet nieuwe IP gaat zal de toekomst moeten gaan uitwijzen.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  3,7 verkocht en verspreid over de hele aardbol. Dan vind ik dat nog best weinig. Zekker voor een game die veel hype heeft gekregen.

 2.   
  NoFearz's avatar

  Tijd voor een actie op Steam? ๐Ÿ˜›

 3.   
  mmx's avatar

  3,7 verkocht en verspreid over de hele aardbol. Dan vind ik dat nog best weinig. Zekker voor een game die veel hype heeft gekregen. [quote]

  Ik ben het met jou eens ,maar ik vond Bioshock infinite eigenlijk tegenvallen ๐Ÿ˜›

 4.   
  Goldcobra's avatar

  Owja, daar moet ik nog even 3.700.001 van maken

 5.   
  DeAdSeYe's avatar

  3,7 miljoen verkochte exemplaren vindt ik net wel veel. ๐Ÿ™„

  Daarnaast is het spel ook pas uit, zo gouw het spel zal dalen in aanschaf zullen ze meer exemplaren verkopen.
  Er zijn ook genoeg gamers wat wachten op een discount.

 6.   
  ShadyXL's avatar

  Ik had gegokt dat het rond mei/juni de 3 miljoen zou halen. Goed gegokt ๐Ÿ˜€