GN Lunchtip: 15 consoles in één met Project Unity

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Met de nieuwe generatie consoles op komst ben je misschien al ruimte bij je tv aan het maken om die PlayStation 4, nieuwe Xbox of gewoon de Wii U kwijt te kunnen. John “Bacteria” Grayson had hetzelfde probleem en besloot daarom simpelweg 15 consoles om te vormen tot een grote console. De creatie van Grayson bevat de Atari 7800, Colecovision, Dreamcast, GameCube (with GBA Player), Amstrad GX4000, Intellivision, Mega Drive, Nintendo 64, NeoGeo, NES, PSone, PS2, Sega Master System, Saturn, Super Nintendo en Turbo Grafx. Project Unity heeft Grayson circa 700 pond en 3.500 uur gekost en het resultaat zie hieronder. Ideaal!


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Ook Far Cry 3: Blood Dragon heeft eigen live action video.

Eet smakelijk!

 1.   
  ronineter's avatar

  Bouwtekening? 😛

 2.   
  soldierarjan's avatar

  Dit is echt wel tof gemaakt.

 3.   
  cookymonster's avatar

  respect

 4.   
  D_Dog's avatar

  King of the nerds. Wat een baas.

 5.   
  kik421's avatar

  Heel vet ik had alleen geen hout gebruikt. 😛