Onder andere Catherine en Sine Mora gratis bij PlayStation Plus in mei

Eerder was al bekend dat Hitman: Absolution in mei toegevoegd zou worden aan de Instant Game Collection van PlayStation Plus, waardoor abonnees gratis met Agent 47 aan de slag kunnen. Sony heeft nu ook de andere PlayStation Plus-games van mei bekendgemaakt en dit zijn voor de PlayStation 3 de puzzel-platformer Catherine en het actie-adventure Malicious.

Uiteraard krijgt ook de PlayStation Vita weer twee nieuwe, tijdelijk gratis, games met de mei-update van PlayStation Plus. Vanaf 8 mei zit de side-scrolling shoot ‘em up Sine Mora in de Instant Game Collection en een week later volgt de HD-versie van één van de succesvolste PlayStation Mini’s: Velocity Ultra. Velocity Ultra is hiermee direct vanaf de lancering gratis voor PlayStation Plus-abonnees.

Zoals gebruikelijk zie je hieronder in een overzicht welke games je wanneer kunt downloaden en welke games uit de Instant Game Collection verdwijnen:

Afvallers:
1 mei: Okami HD (PS3)
1 mei: F1 Race Stars (PS3)
1 mei: Quantum Conundrum (PS3)
8 mei: Zero Escape: Virtue’s Last Reward (PS Vita)
22 mei: Thomas Was Alone (PS3 en Vita)
Nieuwe games:
1 mei: Hitman Absolution (PS3)
1 mei: Catherine (PS3)
1 mei: Malicious (PS3)
8 mei: Sine Mora (PS Vita)
15 mei: Velocity Ultra HD (PS Vita)

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Net nog even
  Dean or alive 5 (PS3)
  F1 Race Stars (PS3) ( Lijkt me wel grappig soort van mario kart)
  Aan me winkelwagen toegevoegd via de online store ideaal :D, verder word het hitman sowieso volgende maand ook downloaden.
  En ik denk Sine Mora voor me vita ook.

  Als mensen de online store nog niet kennen

  https://store.sonyentertainmentnetwork.com

  Hier kan je online alles toevoegen aan je winkel mandje en afrekenen, daarna ps3 aan zetten accountbeheer en nog een optie staat uitgelegd en de download begint ideaal.

 2.   
  fdennis's avatar

  Catherine en Sine Mora maar even checken dan. Had helaas al 60 euro verspeeld aan Hitman wat ik een enorme flop vond en nu is ie ook nog is gratis:(

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Sowieso Hitman checken en wellicht Catherine en Malicious ook. Daarnaast komen Sine Mora en Velocity Ultra sowieso op mijn Vita. De demo van Sine Mora beviel me wel en over Velocity hoor ik veel goede verhalen. 🙂 Mooi maandje weer!