Criterion ontkent geruchten Need for Speed: Underground

Gisteren wisten we je te melden dat er een geheimzinnig logo was uitgelekt op het internet. Het ging hier om het logo van Need for Speed: Underground, een game die naar verluidt in ontwikkeling is bij Criterion. Dit wees erop dat we na Most Wanted opnieuw een reboot binnen de Need for Speed-serie kunnen verwachten. Een ontwikkelaar heeft deze geruchten echter ontkend.

Creative director Alex Ward laat via Twitter weten dat het logo nep is. Volgens hem is Criterion klaar met het maken van reboots:

Totally fake. Remakes and Reboots? #movedon […] May as well add this. Sequels. Reboots. Remakes. Been there. Done that.
Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat Ward zijn eigen project zo zou afkraken, dus we kunnen met zekerheid zeggen dat een remake van Need for Speed: Underground voorlopig nog niet in de pijpleiding zit. Wat de toekomst van de franchise ons dan wel zal brengen, blijft nog een raadsel.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik mag als er dan een remake uit eindelijk komt hopen op een goeie, ik vond deel 1 echt vet maar deel 2 stukken minder de open stad hoe die was uitgewerkt de auto’s reden k*t vergeleken met deel 1.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Werkt Ghost Games tegenwoordig niet aan de NFS franchise? Zoalng Criterion er niet aan mee werkt kunnen ze het makkelijk ontkennen. 😉