Invizimals komt naar PlayStation 3 en Vita

Invizimals verscheen in 2009 voor de PlayStation Portable en stond spelers toe om met hun Go! Cam door het hele huis op jacht te gaan naar Invizimals, schattige monstertjes die zich overal verstoppen. De PlayStation Vita leent zich, met zijn ingebouwde camera, uiteraard perfect voor dit concept en een heuse Invizimals-game voor Sony’s nieuwste handheld kan daarom uiteraard niet uitblijven.

In Invizimals: The Alliance moeten spelers door het hele huis op jacht gaan naar Invizimals. Deze beestjes zijn alleen te zien op het schermpje van je Vita en kunnen zich, dankzij augmented reality-features, overal verstoppen. In totaal zijn er 150 verschillende Invizimals te verzamelen en de door jou verkregen Invizimals kun je vervolgens tegen elkaar laten vechten.

Ook PlayStation 3-bezitters worden niet vergeten, want zij krijgen Invizimals: The Lost Kingdom. Dit spel werkt volgens hetzelfde concept, alleen lijkt het ons onwaarschijnlijk dat je jouw PS3 en tv door het huis zal moeten slepen. De actie in The Lost Kingdom vindt zich waarschijnlijk dus voornamelijk rondom de tv plaats.

Middels cross play is het mogelijk om Invizimals uit te wisselen tussen de PlayStation 3- en Vita-versie. Beide games moeten eind dit jaar in de winkels liggen.

Meer Invizimals: The Alliance

  1.   
    Stubborn's avatar

    Ik ben benieuwd

  2.   
    toqeer's avatar

    ben ook wel benieuwd,