Componist Banjo Kazooie-titels ziet graag Banjo 3 op Wii U

Als het aan Grant Kirkhope ligt, voormalig Rare-medewerker en componist van Banjo Kazooie, dan zou er een Banjo 3 voor de Wii U moeten komen. Dat meldt hij in een recente aflevering van Game Grumps Het liefst zou Kirkhope willen zien dat alle ex-medewerkers van Rare nog eens een keer goed samenkomen en met behulp van investeringen van Nintendo een daadwerkelijk vervolg op de twee klassieke N64-titels maken:

I keep wishing that all the ex-Rare staffers would just get together and form a company, and go to Nintendo and say ‘give us the money. We’ll make you Banjo 3 for the Wii U’ or whatever. Just make Banjo 3 like it should have been made back then and it would be great, and it would be great on Wii U, and all the ex-Rare guys would be together again all happy and kissing each other. I just keep thinking we should just give it a try.
Hoewel dit een natte gamersdroom voor velen is, is dit scenario hoogst onwaarschijnlijk. De rechten van de Banjo Kazooie-serie liggen namelijk in de handen van Microsoft Studios. Het laatste deel in de franchise, Banjo Kazooie: Nuts & Bolts werd gelanceerd in 2008 op de Xbox 360, maar werd door zijn andere vorm van gameplay niet als een echt vervolg gezien. Zou er ooit nog een echt aansluitend vervolg op de avonturen van de beer en de vogel komen?

  1.   
    RidvanDuzey's avatar

    Het spijt me zeer maar Grant Kirkhope is een componist, dus niet de “maker” van Banjo Kazooie.

  2.   
    Valent!jn's avatar

    RidvanDuzey schreef, "Het spijt me zeer maar Grant Kirkhope is een componist, dus niet de “maker” van Banjo Kazooie. "

    Goed opgemerkt, foutje erdoorheen geslipt. Gelijk verbeterd. 😉

  3.   
    firehopper211's avatar

    Als Rare ooit nog bij Nintendo terug komt en weer eens een goeie game maken, spring ik als een gek van vreugde in het rond en huil ik tranen van vreugde.