Oplossing voor framerate problemen in Trails Evolution: Gold Edition

Sinds afgelopen donderdag kunnen we aan de slag met de pc-versie van Trials Evolution: Gold Edition. De overzetting van de 360 naar de pc is echter niet helemaal vlekkeloos verlopen en veel gamers klaagden dan ook over een onstabiele framerate. RedLynx hield afgelopen weekend een Community Support Weekend op Steam waarbij gebruikers hun klachten kwijt konden, zodat zij vervolgens met een patch aan de slag kunnen.

Een ongeduldige gebruiker van de Steam-versie van de game ging zelf op zoek naar een oplossing, en die vond hij. Gamers die last hebben van een onstabiele framerate kunnen het volgende proberen:

Okay, all you need to do is go to your steam directory (default: C: Program FilesSteam), once you’re there go to the “common” folder, then open the ‘TrialsPC’ folder and AFTER THAT open the ‘datapack’ folder then right click on ‘trialsFMX.exe’, go to properties, click the ‘compatibility’ tab, then run it in compatibility mode for ‘Windows XP (Service Pack 3)’ after doing that, I got around 20 fps more.
Verschillende gamers laten weten inderdaad een verbetering te zien in de stabiliteit van de framerate. Dat is opmerkelijk te noemen, aangezien Windows XP niet ondersteund zou worden door de game. Wanneer RedLynx met een officiële patch voor het probleem komt, is nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren