Jak & Daxter Collection komt naar PlayStation Vita?

Vorig jaar verschenen er bar weinig games voor de PlayStation Vita, maar dat lijkt Sony in 2013 helemaal goed te gaan maken. Het Japanse bedrijf heeft laten weten dat we dit jaar meer dan 100 games voor de handheld kunnen verwachten, waaronder Epic Mickey 2: The Power of Two, The Walking Dead, Machinarium en Luftrausers. Bovendien gaan er geruchten dat er een nieuwe draagbare Assassin’s Creed in aantocht is.

Binnenkort kunnen we aan bovenstaand lijstje nog een zeer vermakelijke platformtitel toevoegen. Tenminste, als we de de ESRB (de instantie die games in Amerika van een leeftijdsclassificatie voorziet) mogen geloven. Volgens hun website komt de Jak & Daxter Collection namelijk naar de PlayStation Vita. Deze mooie bundel verscheen vorig jaar al op de PlayStation 3 en bevatte de eerste drie Jak and Daxter-games. Sony heeft nog geen officiële reactie gegeven, maar we houden je op de hoogte.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  tot nu toe heb ik alleen uncharred op me ps3, misschien is dit een leuk spel eindelijk voor mijn vita

 2.   
  manoahvdvelde's avatar

  Beter van wel!

 3.   
  Sympharion's avatar

  Ik hoop het. 😀

 4.   
  RenevdGijp's avatar

  Waren leuke games, speelde ze altijd als ik naar de kinderopvang moest. Was echt heel tof, mooie tijd daar! Dat is ook al ongeveer tien jaar geleden zeg!