Terrria verschijnt volgende week op Xbox LIVE; PlayStation 3-release volgt spoedig

Terraria verscheen in 2011 al voor de pc. De game werd destijds positief tot zeer positief onthaald door critici en men prees Terraria vooral om de vermakelijke Minecraft-achtige gameplay en de lange speelduur. Bezitters van een Xbox 360 of PlayStation 3 hebben er even op moeten wachten, maar ook zij kunnen binnenkort eindelijk aan de slag met Terraria.

De game is vanaf aanstaande dinsdag wereldwijd verkrijgbaar op Xbox LIVE Arcade. Amerikaanse PlayStation 3-bezitters kunnen vervolgens vanaf woensdag aan de slag met Terraria, maar Europeanen moeten nog even geduld hebben. Wanneer het spelletje precies in de Europese PlayStation Store zal verschijnen is nog niet bekend, maar 505 Games heeft laten weten dat ook wij niet lang meer hoeven te wachten. Nog heel even geduld dus.

 1.   
  Goldcobra's avatar

  Minecraft vind ik al niks, maar Minecraft in 2D? Ik begrijp niet hoe zoiets zo succesvol kan worden

 2.   
  StaRific's avatar

  Komt omdat dit geen Minecraft is. Veel mensen vinden het op elkaar lijken omdat je toch ook dingen kan bouwen. Hoewel Minecraft meer de nadruk heeft op bouwen met mobs is het bij terraria veel meer vijanden en wapens. Heel vermakelijk! 😀

 3.   
  Smannie's avatar

  schrijffout mannen:

  Terrria verschijnt volgende week op Xbox LIVE; PlayStation 3-release volgt spoedig
  Terraria