F1 Race Stars met fikse korting op Steam

De koddige Formule 1-game van Codemasters, F1 Race Stars, is vanaf vandaag een stuk goedkoper dan normaliter. Het spel is tot en met 18 maart op Steam verkrijgbaar met 75 procent korting.

F1 Race Stars staat bekend om de veel te grote hoofden van de coureurs, die tevens over zijn gezet vanuit de echte racerij. Namen als Louis Hamilton, Schumacher en Felipe Massa zijn niet vreemd in dit spel. Benieuwd? Er is altijd nog een interessante trailer.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    de game pas gespeeld via plus op me playstation vond de game echt klote soms pakt die gewoon je handelingen niet en is heel erg oneerlijk met rijden. alleen met geluk kan je winnen niet met iets anders.

  2.   
    3333/3333's avatar

    soldierarjan schreef, "de game pas gespeeld via plus op me playstation vond de game echt klote soms pakt die gewoon je handelingen niet en is heel erg oneerlijk met rijden. alleen met geluk kan je winnen niet met iets anders."

    Mee eens, het heeft dezelfde problemen als Mario kart en Little Big Planet Karting. Aan skills heb je geen reet, de uitslagen zijn veel te willekeurig.