Lost Planet 3 verschijnt eind juni

Tot nu toe was er enkel bekend dat Lost Planet 3 deze zomer zou verschijnen. Nu heeft uitgever Capcom echter laten weten dat de shooter eind juni wereldwijd te koop is voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Voor ons Europeanen is de precieze releasedatum 28 juni.

In Lost Planet 3 gaan we opnieuw terug naar de planeet E.D.N. III. Aangezien dit een prequel is, is de planeet nog helemaal bevroren en zijn de inheemse beesten heel veel aanwezig. Meer weten? Lees dan onze Fast Forward.

  1.   
    fdennis's avatar

    Lijkt mij niet zo deze game. Vond deel 1 wat matig met dat sneeuw de hele tijd. Deel 2 vond ik de jungle stukjes erg leuk maar die waren zo kort. En die game was al na 7uur volledig uitgespeeld. Dus het vertrouwen in deeltje 3 is een beetje weg helemaal omdat het weer in de sneeuw afspeelt.

  2.   
    evita's avatar

    ik heb weinig vertrouwen in de developer wel. Legendary en Turning Point waren twee van de grootste boutgames van deze generatie en ik zou het erg sterk vinden als ze met hun derde game plots wel goed uit de hoek zouden komen.

    Naja, stiekem toch hopen dat Capcom de touwtjes stevig in handen houd en dat Spark geleerd heeft van haar fouten.

  3.   
    Hercules's avatar

    ja wat was deel 2 ontzettend slecht

  4.   
    Eichmann's avatar

    Kijk , hier zit ik dus al even op te wachten , vond deel 2 onwijs vet.