Respawn Entertainment aanwezig op E3; wordt geheime project onthuld?

Het is al weer een tijd geleden sinds de game-industrie barstte van de roddels rondom het debacle van studio Infinity Ward, waar toentertijd de bazen van de studio uit onvrede met Activision vertrokken. Niet alleen betekende dat een dramatische achteruitgang in het talent dat de studio rond had lopen, die verantwoordelijk was voor Call of Duty 4, maar de heren Jason West en Vince Zampella stapten zelfs over naar concurrent EA om daar met hun nieuwe studio Respawn Entertainment aan een nieuw project te beginnen.

Twee jaar geleden kwamen even kort wat geruchten rondom dat project naar boven drijven, gevoed door het onderstaande plaatje dat op de website van de ontwikkelaar verscheen. Weinig is dan ook bekend over de game, het zou gaan om een sci-fi shooter die iets weg heeft van de Halo-serie.

Het hoe en wat wordt echter wellicht in de komende maanden duidelijker, omdat Zampella via Twitter heeft laten weten dat de studio aanwezig zal zijn op de E3.

I’ve gotten a ‘few’ questions about e3expo plans this year. Yes, we will finally be at E3!
De aanwezigheid van Respawn Entertainment bij de meest belangrijke gamebeurs hoeft nog niet noodzakelijkerwijs te betekenen dat de game van de studio ook daadwerkelijk onthuld zal worden, maar Zampella liet vorig jaar al weten dat een onthulling niet lang op zich zou laten wachten.

  1.   
    Neolite's avatar

    Wat heerlijk dit! Eerst Destiny al en nu nog een Big-budget Sci-Fi shooter! Star Trek is al weer nieuw leven ingeblazen en Star Wars gaat ook weer lekker knallen straks! Het wordt steeds beter en beter! Sci-Fi FTW!